Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Depandansa Remisens Premium Casa Bel Moretto 4* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Gostje priporočajo   Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v depandansi, tudi v sobah

· prost vstop v zunanje in notranje bazene hotela Metropol

· prost vstop na hotelsko plažo Metropol Beach

· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na hotelski plaži

Opis

Depandansa Remisens Premium Casa Bel Moretto leži na vzpetini griča Sv. Lovrenc, nad najbolj znanim letoviščem na slovenski obali – Portorožem, in neposredno ob hotelu Lucija. Hotelska plaža je oddaljena le nekaj minut hoje.

V letu 2017 popolnoma obnovljeni depandansi (bivši hotel Barbara) hotela Remisens Premium Hotel Metropol, bodo uživali športni navdušenci in vsi, ki si kljub bivanju v Portorožu želijo počitnic nekoliko odmaknjeno od središča. Privoščite si rekreacijo na enem od igrišč ali skočite v Wellness Aqua Relax center in si privoščite kopel, masažo ali kak drug tretma za zdravo in lepo telo. Najemite kolo ali se kar peš podajte do solin in raziščite vse kotičke obale in istrskega zaledja, ki vabi z urejenimi kolesarskimi in pešpotmi.

Ko boste potrebovali osvežitev, jo boste našli na 1500 m² urejenega kopališča ob obali s 3 bazeni z morsko vodo. Vabi tudi notranji bazen z ogrevano morsko vodo s tremi masažnimi kadmi ob bazenu in dva manjša zunanja bazena na poletni terasi hotela Remisens Premium Hotel Metropol.

V depandansi je 65 sob, ki so opremljene z LCD TV, na voljo je brezplačen WiFi in prostornejše družinske sobe.

Samopostrežni zajtrk in večerjo vam bodo pripravili v restavraciji Remisens Premium Hotela Metropol, kjer lahko uživate v gurmanski zgodbi ob pogledu na modrino severnega Jadrana.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net