Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Depandansa Remisens Premium Casa Rosa 4* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Gostje priporočajo   Družinam prijazno 

 Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v depandansi, tudi v sobah

· prost vstop v zunanje in notranje bazene hotela Metropol

· prost vstop na hotelsko plažo Metropol Beach

· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na hotelski plaži

Opis

Remisens Premium Casa Rosa, depandansa Remisens Premium Hotela Metropol, leži na vzpetini Sv. Lovrenca in je obdana z bujnim sredozemskim zelenjem. Od obale s 500 m plaže, kjer je urejen dostop v morje, je oddaljena le 250 m.

Depandansa Remisens Premium Casa Rosa je bila v letu 2016 popolnoma prenovljena. Izboljšali so tudi kakovost vseh storitev. Usedite se na zunanji terasi in si ob dobri pijači privoščite sproščen trenutek s pogledom na portoroško marino. Prepustite se morskemu zraku, tišini in vsej dodatni ponudbi Remisens Premium Hotela Metropol, zaradi katere bo za vas dobro poskrbljeno na vsakem koraku. Če vas mikajo okoliški kraji, sedite na kolo in poiščite prijetne kotičke za vas ali družino. Medtem ko otroke prepustite živahni zabavi v miniklubu, zavrtite lopar ali se preizkusite v košarki, morda odbojki.

Gosti depandanse lahko koristijo vso ponudbo hotela Remisens Premium Metropol. Spoznajte čare Aqua Relax centra, kjer vas bodo razveseljevali s savnami in masažami, svoje telo pa lahko učvrstite v fitnesu. Na voljo so vam tudi zunanji in notranji bazeni, ob katerih so nanizani sončniki in ležalniki. Na plaži je 1500 m² urejenega kopališča s tremi bazeni z morsko vodo.

V depandansi je 96 sob, ki so opremljene s klimatsko napravo, LCD TV in minibarom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Zunanje parkirišče se doplača.

Samopostrežni zajtrk in večerjo vam bodo pripravili v restavraciji Remisens Premium Hotela Metropol, kjer lahko uživate v gurmanski zgodbi ob pogledu na modrino severnega Jadrana. Tekom dneva pa si lahko sredozemsko hrano privoščite ob zunanjih bazenih Metropol Beach-a ali v á carte restavraciji San Lorenzo.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net