Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - hotel Vile Park 3* 2018

 

 Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Ob plaži   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v sobah in na bazenih

· prost vstop v Laguno Bernardin in na hotelsko plažo

· prost vstop v igralni salon Casinó Bernardin

· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Vile Park leži ob morju, v bližini hotelov Histrion in Grand hotel Bernardin, na robu Portoroža. Travnata in betonirana hotelska plaža v bližini vil je oddaljena 150 m. Na voljo so prhe in kabine za preoblačenje.

Sprehodite se skozi prijetno nakupovalno ulico z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Z Bernardina se lahko po obalni poti kar peš odpravite v bližnji Piran ali do centra Portoroža. Lahko pa se odločite za kolesarsko turo okoli bližnjih krajev in vse do Strunjanskega klifa, ki nudi čudovit razgled na Mesečev zaliv.

Ob vilah sta na plaži na voljo zunanji bazen in otroški bazen z morsko vodo. Lahko se sprehodite do Morskega parka Laguna Bernardin, ki se ponaša z več kot 1000 m² zunanjih in notranjih vodnih površin. Čakajo vas plavalni bazen z masažnimi slapovi, rekreacijski bazen z masažnimi ležišči, otroška bazena s tobogani in še kaj. Željni počitka obiščite ločen miren predel v laguni, z dvema bazenoma in whirlpoolom, ali pa se sončite na terasi, povezani s plažo. Del morskega parka so tudi savne in masaže.

Hotel Vile Park sestavljajo 4 vile: Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa s skupaj 216 sobami. Vse sobe imajo sat. TV, klimatsko napravo in brezplačen WiFi.

V restavraciji hotela Histrion vas čakajo samopostrežni zajtrki in večerje, v sklopu naselja pa je še nekaj restavracij, kjer lahko v prijetnem okolju izbirate med mediteransko in mednarodno hrano, večinoma z osupljivim pogledom na Portorož in Piranski zaliv.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net