Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - hotel Vile Park 3* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v sobah in na bazenih

· prost vstop v Laguno Bernardin

· prost vstop v igralni salon Casinó Bernardin

· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Vile Park leži ob morju, v bližini hotelov Histrion in Grand hotel Bernardin, na robu Portoroža. Travnata in betonirana hotelska plaža v bližini vil je oddaljena 150 m. Na voljo so prhe in kabine za preoblačenje.

Sprehodite se skozi prijetno nakupovalno ulico z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Z Bernardina se lahko po obalni poti kar peš odpravite v bližnji Piran ali do centra Portoroža. Lahko pa se odločite za kolesarsko turo okoli bližnjih krajev in vse do Strunjanskega klifa, ki nudi čudovit razgled na Mesečev zaliv.

Ob vilah sta na plaži na voljo zunanji bazen in otroški bazen z morsko vodo. Lahko se sprehodite do Morskega parka Laguna Bernardin, ki se ponaša z več kot 1000 m² zunanjih in notranjih vodnih površin. Čakajo vas plavalni bazen z masažnimi slapovi, rekreacijski bazen z masažnimi ležišči, otroška bazena s tobogani in še kaj. Željni počitka obiščite ločen miren predel v laguni, z dvema bazenoma in whirlpoolom, ali pa se sončite na terasi, povezani s plažo. Del morskega parka so tudi savne in masaže.

Hotel Vile Park sestavljajo 4 vile: Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa s skupaj 216 sobami. Vse sobe imajo sat. TV, klimatsko napravo in brezplačen WiFi.

V restavraciji hotela Histrion vas čakajo samopostrežni zajtrki in večerje, v sklopu naselja pa je še nekaj restavracij, kjer lahko v prijetnem okolju izbirate med mediteransko in mednarodno hrano, večinoma z osupljivim pogledom na Portorož in Piranski zaliv.

DS2-3: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase, možnost dodatnega ležišča

DS2-3B: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase, balkon, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase

Prijava po 14h ( javiti pozen prihod), odjava do 11h.

Prednosti: možna je menjava večerje za kosilo.

Z doplačilom: kosilo 15 € (za otroka 2–12 let 7,5 €), najem koles 12 €/dan, garaža 5 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan, hladilnik 10 €/dan, manjši psi 12 €/dan.

Omejitve: zunanji bazen je odprt v poletnih mesecih. Vile niso prilagojene bivanju invalidov.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net