Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Ankaran - Hotel & Resort Adria Ankaran 3* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Ob plaži   Gostje priporočajo   Družinam prijazno   Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi v vilah in skupnih prostorih

· prost vstop na bazene

· prost vstop v fitnes

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Vile Bor, Cedra in Adriatic ležijo v središču naselja Ankaran, v urejenem parku z bujnim sredozemskim rastjem. Prodnata plaža s ploščadmi za sončenje je oddaljena 50–150 m.

Osrednjo stavbo z recepcijo in restavracijo predstavlja nekdanji benediktinski samostan, danes hotel Convent s štirimi zvezdicami. Okoli hotela so nanizane vile, ki se rahlo skrivajo v vedno zelenem parku. Varno in senčno zavetje številnih poti in igrišč v letovišču je idealno za družine z majhnimi otroki.

V poletnih dneh je tik ob morju odprt zunanji olimpijski bazen z morsko vodo, kjer se lahko ohladite. Možnost najema sončnikov in ležalnikov. Ne pozabite na wellness center Adria Ankaran in sprostitev v savni. V hladnejših dneh se odpravite v notranji bazen, ki vas bo ogrel s toplo morsko vodo. Sprostitev pa poiščite v masažnem bazenu. Najmlajšim je namenjen majhen otroški bazen s toboganom. Posedite na zunanji terasi in se nastavljajte prijetnim žarkom.

Več kot 120 sob je prijetno opremljenih in pripravljenih za vaš prihod. V njih boste našli LCD TV, klimatsko napravo, hladilnik (z doplačilom), na voljo je tudi brezplačen WiFi. Sobe v vilah Adriatic so prenovljene v letu 2012 in v celoti prijazne družinam.

V prijetno urejeni restavraciji hotela Convent so vam na voljo samopostrežni obroki. Če ste že na morju, si privoščite jedi mediteranske kuhinje, s katerimi vas bodo navdušili.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net