Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Bungalovi 3* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal

· prost vstop na bazen hotela Termal

· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000

· prost vstop v savno hotela Termal

· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda v bazenu hotela Termal

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite še sprostitev v prenovljenem kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Za najmlajše bo poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki.  Hotel Termal se ponaša s povsem prenovljenim notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 12 bazeni (6 zunanjih in 6 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.

V naselju je 19 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.

Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi.

Bungalovi

DS2-3: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, terasa, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, terasa

Prijava: po 14h ( javiti pozen prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost brezplačne menjave večerje za kosilo. V času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki). Najem koles, 4 teniška igrišča, golf.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; psi 8 €/dan, garaža 5 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: naselje ni prilagojeno invalidom, priporočamo nastanitev v katerem od hotelov.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net