Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Vila Higiea 4* 2016-2017

 

Hotel Vila Higiea 4*

Vila Higiea je hotel, ki z lego ob skoraj 200-letnem kostanjevem drevoredu in pravljičnem parku že na prvi pogled očara svoje goste. Prvo nadstropje je prenovljeno po načelih Feng-Shui. Leži v neposredni bližini hotela Vita in centra Dobrne s pošto, trgovinami ter raznoliko ponudbo za razvedrilo in šport.

Lega : V parku, 50 m do hotela Vita. Vilo odlikuje posebno udobje in eleganca.

Ponudba : Pod arhitektonsko skladnim objektom se nahaja vinska klet z vinoteko; internetni kotiček; gostom so na voljo vse storitve hotela Vita (glejte opis hotela Vita).

Sobe :30 udobno opremljenih sob; prha/WC, sušilnik za lase, sat. TV, minibar, telefon, sef;  sobe superior so prenovljene v stilu Feng-shui (na vprašanje, z doplačilom).

Hrana : Samopostrežna zajtrk in večerja, v hotelu Vita (polpenzion; možnost menjave večerje za kosilo).

Bazeni : Bazenski kompleks v hotelu Vita: notranji termalni bazen (32° C, 12x18 m), whirlpool (35° C), otroški bazen (32° C, 3x4 m).

Wellness : Masažno–lepotni center in salon za nego las Hiša na travniku v hotelu Vita: posebni programi za lepoto obraza in telesa, oblikovanje telesa, različne vrste masaž (švedska, čokoladna masaža – tudi v dvoje, tajska, indijska, ayurveda masaže, aromaterapija), nega obraza, programi redukcije telesne teže, odprava celulita, globinsko čiščenje tkiv, nekirurški lifting, obloge za telo in obraz, manikura, pedikura, trajno odstranjevanje dlak, solarij in vrsta ostalih storitev; kavitacija – učinkovita metoda za odstranjevanje maščobe in celulita.

Dežela savn v hotelu Vita: s 500 m² površin vabi v kompleks razno­vrstnih savn: finske in parne savne, savna z infrardečim virom pregrevanja, sibirska suha savna na prostem, ledena soba, Kneippova pot, Kneippove kadičke, hladni bazen, topli bazen z masažnimi šobami, Kneippove prhe presenečenja, stolp za vdihavanje svežega zraka, FKK terasa, vitaminski bar ter dodatki za sprostitev in udobje; pro­grami z medom in soljo; ob ponedeljkih Dežela savn samo za ženske.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brez plačen WiFi, minibar, klimatska naprava, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča; sobe superior so prenovljene v stilu Feng-shui (na vprašanje, z doplačilom)

ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, klimatska naprava, telefon, sef

Prijava: 13–24h, odjava: 7–10h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palice za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika, hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela Vita vsak petek in soboto.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; možnost dietnega obroka 7 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom.

 

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net