Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Rimske Terme - Hotel Rimski Dvor 4* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Gostje priporočajo  Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v bazenski kompleks

· brezplačen vstop v fitnes

· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat

· brezplačno hotelsko parkirišče in garaža

Opis

Hotelski kompleks, ki obsega hotele Rimski dvor, Sofijin dvor in Zdraviliški dvor, leži ob gozdu, v osrčju Rimskih Toplic in ima lep pogled na Savinjo.

Okolica ponuja veliko zanimivih izletov (Celje z gradom, Celjska koča, Aškerčevina, Rudarski muzej Velenje …). Tudi Rimske Toplice imajo bogato zgodovino, predvsem kot zdraviliški kraj. V preteklosti so se tukaj zdravili in počitnikovali Vuk Karadžić, cesar Ferdinand, nadvojvoda Janez, princesa Viktorija, Napoleonova sestra, princesa Murat in številni drugi. Sodobne terme so znova odprle svoja vrata marca 2011.

Predajte se užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca – tukajšnja akrotermalna voda naj bi bila ena najbogatejših v Sloveniji. V wellness centru uživajte v slogu starih Rimljanov, saj so bazeni zasnovani po vzoru rimskih kopališč. Svoj notranji mir lahko najdete v Deželi savn Varinia, po savnanju pa se predajte še pilingu, knajpanju, starodavnim kopelim in programom za nego telesa.

V centralnem hotelu Rimski dvor je 68 sodobno opremljenih sob in suit. V skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski izreki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. Imajo pa tudi nekaj ekskluzivnih suit, opremljenih s savnami, masažnimi kadmi in okroglimi posteljami.

V Restavraciji cesarja Ferdinanda boste deležni bogate ponudbe samopostrežnega bifeja. Če vam čez dan ponagaja lahkota, obiščite À la carte restavracijo Sofija, kjer vam bodo ponudili lokalne dobrote, za nameček pa si v Kavarni princese Viktorije privoščite kozarček rimskega vina malzum.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net