Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Apartmani 2018

Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi v apartmajih in v zimski Termalni rivieri

· do 5 vstopnic za 2 vstopa dnevno v zimsko Termalno riviero

· brezplačno parkirišče

Opis

Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo apartmaji, ki se nahajajo v največjem termalnem kompleksu tega dela Evrope, Termah Čatež. Od kraja Čatež so oddaljeni 2 km in od Brežic 3 km.

Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športnih vsebin, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni. Bližina zimske in poletne Termalne riviere ter gostinskih lokalov so dodatni razlogi, da bodo vaše počitnice v apartmajskem naselju nepozabne. Za zabavo najmlajših poskrbijo v termah animatorji. K igri vabijo tudi urejena otroška igrišča sredi kampa. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi.

Da je tukaj veselje in smeh na obrazu otrok lahko kar 365 dni v letu, je kriva tako zimska Termalna riviera, do katere je 300 m, kot tudi poletna Termalna riviera. V vročem poletju bo ohladitev v kar 10 bazenih še kako prišla prav. Da ne govorimo o veselju ljubiteljev toboganov … Ko se bodo temperature spustile, pa vas medse vabijo notranji bazeni s škratom in animatorji.

Apartmaji so opremljeni s TV, majhno kuhinjo in sušilnikom za lase, veliki so 47 m², izbirate pa lahko med apartmaji klasik, superior in lux.

 

Ko se dan prevesi v večer, za vašo zabavo poskrbijo animatorji. Ne pozabite preizkusiti svoje sreče v Igralnem salonu Casino Lido Terme Čatež.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net