Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Thermana Park Laško 4* 2018

 

Hotel Wellness Park Laško 4*

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Gostje priporočajo   Odlična storitev 

Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Gostje priporočajo   Družinam prijazno   Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v bazene Hotela Thermana Park Laško in bazene hotela Zdravilišče Laško

· brezplačna uporaba kopalnih plaščev in brisač za kopanje

· brezplačen vstop v hotelske savne

· prost vstop v fitnes

· hotelska kartica popustov

· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Thermana Park Laško leži ob rečici Savinja. Do mesta Laško vas loči 15 minutni poživljajoči sprehod skozi zdraviliški park.

Laško je poznano po poletnem festivalu Pivo in cvetje, po pivovarni s 190-letno tradicijo in seveda po termah, ki v mestece pritegnejo največ obiskovalcev. Poleg kopanja v sodobnih termah se bodo otroci še posebej razveselili igralnice in počitniških kreativnih delavnic z maskoto Vodomčkom ter lepih igral v obliki ladje v parku. Družine pa bodo navdušene nad možnostjo izletov v okolico.

Hotel Themana Park Laško je tisti fotogenični hotel, na katerega fotografijah se bohoti lepa steklena kupola nad bazeni, ki se v poletnih mesecih tudi odpre. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Visoko v zraku so tri velikanske »sklede«, v katerih brbotajo mehurčki. Tukaj so še bazen z valovi, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka in tobogan. Termalni bazen je povezan z zunanjim. Zunaj se nahaja poleg termalnega še rekreacijski plavalni in otroški bazen, vodna drča in 2 tobogana. Na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala. V kompleksu je tudi Ayurveda Center Thermana & Veda. V Wellness Spa centru pa boste med številnimi savnami našli tudi pivsko.

V hotelu je 188 sodobno opremljenih sob, ki razveseljujejo z živahnimi barvami. Nekatere imajo pogled na Savinjo, prav vse pa so klimatizirane in opremljene z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem.

V samopostrežni hotelski restavraciji vas čaka odlična in pestra hrana, tudi ayurvedska. S predhodnim dogovorom vam pripravijo dietno hrano, občasno pa organizirajo tematske večere. In ne pozabite na izvrstne domače sladice hotelske kavarne.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net