Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Pakoštane - Pine Beach 2* 2018

 

Nahaja se v osrčju nedotaknjene narave Srednje Dalmacije, v prečudovitem naravnem okolju borovcev in pinij, na površini 18 ha. Čisto morje, kulturne znamenitosti Zadra in okolice, 4 nacionalni parki (Paklenica, Kornati, Slapovi Krke, Plitvička jezera) predstavljajo čudovito okolje za preživetje aktivnih in nepozabnih počitnic.

LEGA: ob morju, v naravni laguni, na površini 18 ha borovega gozda, 800 m od centra mesta Pakoštane, 8 km od Biograda, 30 km od Zadra in 40 km od Šibenika.

PLAŽAprekrasna, več kot 1 km dolga plaža postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se konča v naravnem peščenem zalivu, ki je zelo primeren za prvo plavanje, žoganje, … Na kamnitem delu plaže se nahajajo leseni pontoni, na katerih se lahko sončite in so primerni za skok v vodo. Plaža je res raznolika in je primerna za vse obiskovalce (peščena, prodnata, kamnita, betonska) – tudi za najmlajše; ležalniki na plaži.

NAMESTITEV :

Bungalov : V borovem gozdu stoji 480 slamnatih hišic polinezijskega stila (pokrite s slamo), recepcija (možnost najema sefa), bar, trgovina, restavracija, amfiteater za animacijo, TV salon, manjša zdravstvena ambulanta, …

HIŠICE so opremljene z ležišči (normalne velikosti), omaro; v njih ni vode in elektrike. Zaklepajo se z ključavnico obešanko (prinesite jo s seboj). Sanitarni prostori (9 enot – kopalnica, umivalnica, WC, možnost pranja in likanja – likalniki, likalne mize) so skupni in so oddaljeni od vsake hišice največ 50 m. Baterije mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji; varovan parkirni prostor.

HIŠICE:

TIP A2 8 m2;       2 ležišča (zakonska postelja), omara

TIP B3 15 m2;     3 ležišča (zakonska postelja + dodat. ležišče ločeno s pregradno steno), omara

TIP C4 24 m2;     4 ležišča + 1 (zak. postelja + največ 3 dodat. lež. ločena s pregradno steno), omara

Opomba: priporočljive so baterijske svetilke. Posteljnina se menja 1 x tedensko; brisače prinesite s sabo!

PREHRANAV letu 2015 NOVA RESTAVRACIJA IN KUHINJA

ALL INCLUSIVE LIGHT: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (bogat izbor raznolike mediteranske kuhinje – jedi iz mesa in ribe, s svežo in kuhano zelenjavo, raznovrstnimi solatami in začimbami, sadje; ob večerji tudi sladoled), pijača ob obrokih (brezalkoholne pijače, točeno vino in pivo).

**NOVO**: POPOLDANSKI PRIGRIZEK od 16.30-17.30 ure v restavraciji – sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholne pijače, …

ŠPORT IN ZABAVAALL INCLUSIVE: tenis – brezplačno je na voljo 8 teniških igrišč (lahko uporabljate svoje ali njihove loparje), namizni tenis – na voljo je 5 miz z loparji, aerobika – strokovno vodena 1-urna jutranja gimnastika, odbojka na mivki – preko celega dneva sta na voljo 2 igrišči in žoge. V popoldanskih urah je mogoče prirediti turnir; dobra zabava je zagotovljena, jadranje- uporaba je mogoča med delovnim časom in pod nadzorom osebja, kajak- uporaba je možna med delovnim časom, pod nadzorom osebja, košarka, nogomet, balinanje, waterpolo.

NOVO: ADRENALINSKI PARK IN PLEZALNA STENA (brez doplačila)

OPOMBA: vse šole in turnirji so za doplačilo!

OTROCIMINI KLUB (4 – 10 let) - vsako jutro in popoldne animacija za otroke;

MINI DISCO za najmlajše (vsak večer)

VEČERNO RAZVEDRILO – vsak večer razvedrilni program v amfiteatru. Zabavate se lahko na tematskih večerih, ob skečih, karaokah in muziklih.

ŽIVALIniso dovoljene.

POPUSTIFAMILY FRIENDLY samo v hišicah 2 x A2 (min. bivanje 3 dni)

DRUŽINE 2+1: en otrok do 4. leta z 2 odraslima osebama v HIŠKI A2 (brez lastnega ležišča) - BREZPLAČNO

DRUŽINE 2+2: prvi otrok do 12. leta biva BREZPLAČNO; drugi otrok do 7. lets ima 50% POPUST; drugi otrok od 7.-14. leta -30%

POPUSTI ZA OTROKE v hiškah A2, B3, C4+1: otrok do 2. leta (brez lastnega ležišča) - BREZPLAČNO, otroci od 2.-7. leta na dodat. ležišču (z dvema odraslima) ali na osnovnem ležišču (z eno odraslo osebo) -50%, otroci od 7.-12. leta na dodat. ležišču (z dvema odraslima) ali na osnovnem ležišču (z eno odraslo osebo) -30%, 2 otroka od 2.-7. leta z eno odraslo osebo – vsak 50%, 2 otroka od 7.-12. leta z eno odraslo osebo – vsak 30% POPUST.

OBVEZNA DOPLAČILAenoposteljna hiška + 30% (v terminih od 1.7.-9.9.2017, v ostalih terminih brezplačno), otroško ležišče 3 €/dan (ob predhodni rezevaciji), bivanje krajše od 3 noči +30%, pijača v barih, izleti, rent a bike, šola tenisa, jadranja, obvezno doplačilo: turistična taksa 1 €/os./dan; otroci od 12.-18. leta 0,50 €/os./dan.

OPOMBEPRIHODI: vsak dan

AKCIJA 7=6 se sešteva s FIRST MINUTE POPUSTOM; izključuje pa akcijo FAMILY FRIENDLY.

CENA Prosimo vas, da nas kontaktirate za natančen izračun cene (glede na kraj odhoda in števila udeležencev).

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net