Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Socializing hotel Mirna 4* 2018

 

 Brezplačen WiFi   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah, bazenih in na plaži

· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem

· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo

· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*

· prost vstop v fitnes (dopoldan), vodna aerobika, jutranja telovadba

· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož

Opis

Prijeten hotel Mirna iz skupine LifeClass kraljuje na vzpetini nad portoroško promenado. Od hotelske travnate in betonske plaže Meduza s štirimi zvezdicami je oddaljen dobrih 200 m. Hotel je s steklenim hodnikom povezan s kompleksom Terme & Wellness LifeClass in z bazeni s Pramorjem.

Čaka vas bazenski kompleks z 42.000 let starim termalnim Pramorjem, ki je edinstven v tem delu Evrope. Prepustite se različnim vodnim masažam, ogrejte se na sončni terasi, od koder boste imeli skoraj brezmejen pogled na Portorož, ali pa si privoščite eno izmed savn. So vaši otroci navdušeni nad kopeljo s tisočerimi barvnimi mehurčki? Vemo, da jim kaj takega radi privoščite doma, ampak tokrat jim to lahko omogočite tudi v kompleksu Terme & Wellness LifeClass. V Portorožu negujejo tudi več kot 800-letno tradicijo zdravilstva in talasoterapije, zato se predajte strokovnjakom, ki uporabljajo naravne lokalne sestavine, kot so fango, slanica in sol.

Portorož, idealno okolje za razvedrilo, aktivnosti in razvajanje, vabi medse prav vse, ki želite prijeten kratek ali daljši dopust. Prav v hotelu Mirna pa boste našli še nešteto priložnosti za druženje s prijatelji, sodelavci ali družino ob dobri družabni igri. Kot že ime hotela pove, je koncept hotela druženje (»socializing«). V modernem lobiju boste tako našli številne družabne igre.

V hotelu je 78 modernih in prostornih sob. Opremljene so s klimatsko napravo, LCD TV in minibarom, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. Parkirišče z doplačilom.

Gastronomski mojstri bodo vsak dan pripravili čudovite samopostrežne jedi, pravšnje za vaše zdravje in dobro počutje.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net