Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Terme Paradiso 4* 2016-2017

 Sodoben hotel kategorije štirih zvezdic. 16 prostornih klimatiziranih dvoposteljnih sob v prijetnih barvah z masažno kadjo ali tušem in suita z ločenim dnevnim prostorom, savno, masažnim tušem in barvno terapijo. Sproščujoč pogled na prostran park z vsakega balkona ali terase, televizija, povezava s svetovnim spletom, udobje za vse ...  V pritličju hotela sprostitveni center, nadstropje nižje tudi dve savni in prostor za počitek.

Hotelski kompleks zajema 1800 m2 vodnih površin odlične termalne vode v notranjem bazenu z masažnimi šobami in zunanjih bazenih ter bazenu s čisto termalno vodo brez dodatkov.Počasna reka, otroški bazen, tobogani in ostale vodne atrakcije delujejo le med poletno sezono. Notranji in zunanji bazen pa sta odprta skozi celo leto.

Vrtina se nahaja v zahodnem delu Dobove od leta 2009 v globini 706 m, s pretokom 10 l/sekundo, po potrebi do 17,5 l/sekundo. Temperatura vode je 54,6º C, pH 7,2 in celokupna mineralizacija 368 mg/l. Voda je čista, praktično brez primesi, obogatena s kalcijem, magnezijem, hidrogenkarbonatom in sulfatom. Termalna voda blagodejno vpliva zaradi svojih balneoloških in kemijskih lastnosti pri vzdrževanju funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice, poleg drugih pozitivnih učinkov pri plavanju, kopanju, podvodnih masažah in izvajanju fizioterapevtskih vaj.

Paket vključuje: dve nočitvi v dvoposteljni sobi superior z balkonom, polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ob svečah), neomejeno uporabo bazenov s termalno vodo, nočno kopanje - ob petkih in sobotah, celodnevno kopanje in savnanje na dan odhoda, prost vstop v Oazo savn (8 različnih vrst savn, 3 vstopi dnevno), masažo po izbiri (50 min): masaža s toplim masažnim voskom ali klasična masaža celega telesa, neomejen vstop v fitnes center, uporabo brezžičnega interneta, uporabo kopalnega plašča, brisač in copat.

Ostale ugodnosti: GRATIS bivanje za 2 otroka (1. otrok do 11,99 in 2.otrok do 5,99 let skupaj v sobi ob spremstvu 2 odraslih oseb),

Doplačila: turistična taksa: 1,27 EUR po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 EUR po osebi na dan (obvezno), otroci od 6. do 12. leta: 6,00 EUR / na dan za večerjo ( v primeru brezplačnega bivanja), polni penzion: 12,00 EUR na osebo / dan, dodatni dan: 42,00 EUR na osebo

Paket vključuje: namestitev v klimatizirani sobi superior z balkonom, ki nudi sproščujoč pogled na vodni park, 2 x polpenzion z večerjo ob soju sveč in bogatim samopostrežnim zajtrkom, pozni odhod (do 17h), edinstveno zlato masažo v dvoje (50 min), ki temelji na olju, obogatenim s čistim 24-karatnim zlatom (zlato je ena od najmehkejših kovin, ki kožo učvrsti, obnavlja,pomlajuje in jo ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi), zanjo: zlata masaža obraza, vratu in dekolteja s 24-karatnim zlatom (20 min), zanj: zlata mini nega obraza s 24-karatnim zlatom (20 min), neomejena uporaba hotelskih bazenov (tudi na dan prihoda in odhoda), neomejn vstop v Oazo savn (8 različnih savn), romantično nočno kopanje ob petkih in sobotah (v primeru bivanja na ta dan), prestižna kopel s 24-karatnim zlatom v dvoje (120 min razvajanje v masažnem bazenu in parni savni ob sladkem presenečenju in penini Stella iz Pišec z 22-karatnimi zlatimi lističi ter z okusom pišečke marelice), sveže sadje v sobi, kopalni plašč in copati, prost dostop do interneta v sobi.

Paket priporoča: 2-urno razvajanje v Spa & Wellness centru Paradiso (Čokoladne sanje, Tropski raj, Medena kopel) – za romantične trenutke v dvoje, namestitev s polnim penzionom – za nepozabna kulinarična doživetja.

Paket vključuje: namestitev s polpenzionom v udobni dvoposteljni sobi z balkonom, neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo, celodnevno kopanje na dan odhoda, nočno kopanje ob petkih in sobotah, prost vstop v fitnes center, 1 x hišno sladico, 10 % popust na wellness storitve  (razen na storitve v akciji), uporabo kopalnega plašča, brisač in copat, brezplačen dostop do brezžičnega interneta v sobi.

Več za vaš denar: popust na vstop v Oazo savn, gratis izposoja palic za nordijsko hojo, koles in družabnih iger, ob minimalno 4 nočitvah PODARIMO parcialno masažo (20 min).

Doplačila: Turistična taksa: 1,27 EUR po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 EUR po osebi na dan (obvezno), Soba z masažno kadjo / soba de lux (suita s savno) / soba z vodno posteljo: 10,00 EUR po osebi na dan Polni penzion: 12,00 EUR na osebo na dan, Otroci 6 - 12 let: 6,00 EUR na dan za večerjo (v primeru brezplačnega bivanja), Enoposteljna soba: 11,00 EUR na dan

Paket vključuje: nočitev v dvoposteljni sobi superior s teraso ali balkonom, polpenzion (zajtrk in večerja), neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo, celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda, brezplačno uporabo interneta, uporabo fitnes centra, kopalni plašč v sobi, PODARIMO wellness voucher v višini 10,00 eur (na odraslo osebo), ki ga lahko izkoristite ob rezervaciji ene od wellness storitev nad 30,00 eur (popusti se med seboj ne seštevajo in me veljajo za storitve v akciji).

Več za vaš denar: GRATIS bivanje za 2 otroka (1. otrok do 11,99 in 2. otrok do 5,99 let skupaj v sobi ob spremstvu 2 odraslih oseb), gratis izposoja družabnih iger, popust na vstop v Oazo savn, ob minimalno 7 nočitvah PODARIMO klasično masažo celega telesa (50 min).

Doplačila: turistična taksa: 1,27 EUR po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 EUR po osebi na dan (obvezno), soba z jacuzzijem / soba de lux (apartma s savno, suita) / soba z vodno posteljo: 10,00 EUR po osebi na dan, otroci od 6. do 12. leta: 6,00 EUR / dan za večerjo, polni penzion: 12,00 EUR na osebo / dan, enoposteljna soba: 11,00 EUR / dan

Paket vključuje: nastanitev v klimatirirani dvoposteljni superior sobi, dve nočitvi z bogatim samopostrežnim zajtrkom, sproščanje in uživanje na bazenih z zdravilno termalno vodo, celodnevno kopanje na dan odhoda, nočno kopanje ob petkih in sobotah, prost vstop v fitnes center, kopalni plašč v sobi za odrasle osebe, brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Več za vaš denar: GRATIS bivanje za 2 otroka (1. otrok do 11,99 in 2. otrok do 5,99 let skupaj v sobi ob spremstvu 2 odraslih oseb), gratis izposoja družabnih iger, Oaza Savn: celodnevni obisk 10,00 € na osebo (3 vstopi dnevno),

Doplačila: dodatni dan: 30,00 € nočitev z zajtrkom (na osebo), namestitev s polpenzionom ali polnim penzionom, izlete po Dobovi in okolici (ogled lovskega muzeja Polovič, ogled turistične kmetije Pri Martinovih, ogled Posavsega muzeja, ogled repnic na Bizeljskem in vinsk kleti v Gadovi peči s pokušino vin).

Paket vključuje: dve nočitvi v dvoposteljni sobi superior z balkonom in klimatsko napravo, polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), pozdrav v sobi s penino 0,375 l, neomejeno (ob petkih in sobotah tudi nočno) kopanje v termalnih bazenih, celodnevno kopanje na dan odhoda, wellness storitev po vaši izbiri: 3-urni vstop v Oazo savn (8 različnih savn) ali 2-urni VIP zakup wellnessa (120 min zasebnosti v prostoru z jacuzzijem, parno savno in počivališčem), masaža po izbiri: edinstevna masaža hrbta, vratu in ramen z eteričnimi olji (20 min) ali vrhunska masaža obraza, vratu in dekolteja (20 min), neomejeno koriščenje fitnes centra, uporabo brezžičnega interneta, kopalni plašč v sobi

Doplačila: turistična taksa: 1,27 EUR po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 EUR po osebi na dan (obvezno), polni penzion: 12,00 EUR na osebo / dan, soba z jacuzzijem / soba z vodno posteljo / suita s savno: 10,00 EUR po osebi na dan.

 

Paket priporoča: dodatni dan: 42,00 EUR - nočitev s polpenzionom (na osebo),

 

Paket vključuje: 1 nočitev v izbrani sobi z balkonom: soba z jacuzzijem / suita s savno / soba z vodno posteljo, steklenico penine 0,375 l v hotelski sobi, 1 x polpenzion z večerjo ob soju sveč in bogatim samopostrežnim zajtrkom, 2 dni neomejenega kopanja v termalnih bazenih, 2 dni razvajanja v Oazi Paradiso (trije vstopi na dan), prost vstop v fitnes center, uporabo kopalnega plašča.

Doplačila: Turistična taksa: 1,27 € po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 € po osebi na dan (obvezno), Doplačilo za polni penzion: 12,00 € na osebo / dan

Paket priporoča: čokoladni fondi s svežim sadjem za 2 osebi, romantično vožnjo s kočijo po Dobovi in okolici, Čokoladne sanje za 2 osebi (120 min razvajanja v prostoru z jacuzzijem, parno savno, penino 0,75 l in čokoladnim fondijem s sadjem).

Paket vključuje: nastanitev v izbrani klimatizirani superior sob z balkonom: soba z jacuzzijem, suita s savno ali soba z vodno posteljo, romantični paket dobrodošlice (penina 0,375 l v sobi), 2x samopostrežni zajtrk in večerjo ob svečah, neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu, celodnevno kopanje na dan odhoda, nočno kopanje ob petkih in sobotah sprostitveno masažo v dvoje (45 min), neomejen dostop do hotelskga fitnesa, brezplačno uporabo kopalnega plašča, neomejna uporaba brezžičnega interneta.

Doplačila: Turistična taksa: 1,27 € po osebi na dan, otroci od 7. do 18. leta: 0,64 € po osebi na dan (obvezno), Doplačilo za polni penzion: 12,00 € na osebo / dan

Ostale ugodnosti: celodnevni vstop v Oazo savn (3 vstopi) za samo 10,00 € na osebo.

Paket priporoča: dodatni dan: 42,00 € - nočitev s polpenzionom (na osebo), romantično vožnjo s kočijo po Dobovi in okolici, čokoladni fondi s svežim sadjem za 2 osebi.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net