Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
MED OTOKI VEČNE POMLADI

 Eleganca, smisel za slog in trdno prepiračanje v lepoto in tradicionalno gostoljubje. Costa Cruises je največji evropski ladjar v industriji križarjenj s 66-letno tradicijo delovanja. S svojimi 16 ladjami potnikom ponuja več kot 100 različnih itinerarijev in povezuje skoraj 300 destinacij. Izbirate lahko med Sredozemljem, norveškimi Fjordi, Baltskimi prestolnicami, Bližnjim in Daljnim Vzhodom, Karibi in Južno Ameriko.

DATUM ODHODA : 23. OKTOBER 2017

Ladjar: Costa Cruises

Ladja: Costa Magica

Pristanišče odhoda: Savona

Države: Italija, Francija, Španija, Portugalska

Število dni: 12

Storitev: Razširjeni polni penzion

 Cena vključuje: 12-dnevno križarjenje po programu z ladjo Costa Magica, nastanitev v kabini izbrane kategorije, pristaniške takse 160 €, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), gala večerjo, samopostrežno voda, kava in čaj v samopostrežni restavraciji, predstave v gledališču, animacijski in zabavni program na ladji v organizaciji in po programu ladjarja, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov, mini klub in varstvo otrok od 3. leta dalje, organizacijo potovanja, slovenskega spremljevalca*, informacije v slovenskem jeziku*, peš izlet v Malagi*(*pri min. 30 potnikih na osnovnem ležišču).

Doplačilo – napitnine: Odrasli in otroci od 15 let dalje 110€, otroci 4 do 14 let 55€, otroci do 3. leta napitnin ne plačajo.

Možna doplačila: Premium kabine: boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, voucher za 10% popust za naslednje križarjenje v roku 1 leta v Premium kategoriji po redni ceni : notranja kabina 160 €, zunanja kabina z oknom in balkonom 180 € na kabino

– prevoz do pristanišča iz Celja, Ljubljane in Sežane 120 € / osebo,

– Costino zavarovanje prtljage 7,3 €/ osebo

– enoposteljna kabina 40% doplačilo (na vprašanje)

All inclusive paketi pijač*: Pranzo&Cena 187€: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 88 €) Brindiamo Paket 281 € po osebi: vključuje izbor alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 314 € po osebi: vključuje še izbor koktajlov. Za otroke od 4. do 17. leta je doplačilo 182 € po osebi, paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.

* pakete je mogoče naročiti za vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

CENE SO INFORMATIVNE IN SE SPREMINJAJO GLEDE NA RAZPOLOŽLJIVOST. ZA TOČNE CENE SE OBRNITE NA NAŠE SVETOVALCE.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net