Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
VELIČASTNE PRESTOLNICE OKT 2017

Eleganca, smisel za slog in trdno prepiračanje v lepoto in tradicionalno gostoljubje. Costa Cruises je največji evropski ladjar v industriji križarjenj s 66-letno tradicijo delovanja. S svojimi 16 ladjami potnikom ponuja več kot 100 različnih itinerarijev in povezuje skoraj 300 destinacij. Izbirate lahko med Sredozemljem, norveškimi Fjordi, Baltskimi prestolnicami, Bližnjim in Daljnim Vzhodom, Karibi in Južno Ameriko.

DATUM ODHODA : 28. OKTOBER 2017

Ladjar: Costa Cruises

Ladja: Costa Diadema

Pristanišče odhoda: Savona

Države: Italija, Francija, Španija

Število dni: 8

Storitev: Razširjeni polni penzion

Cena vključuje:  8-dnevno križarjenje po programu z odlično ladjo Costa Diadema , namestitev v kabini izbrane kategorije, pristaniške takse (140 €), razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), gala večerjo, varstvo otrok od 3. leta dalje, vse zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzija in ležalnikov (na ladji), slovenskega spremljevalca**, informacije v slovenskem jeziku**, peš izlet v  Marseju**(**pri min. 40 potnikih). Vključen je izlet po mestu – doplačilo za ladjarjev prevoz do mesta je cca. 10 € po osebi.

Doplačilo: napitnine v višini 70€ za odrasle in otroke nad 14 let, 35€ za otroke od 4. do 14. leta, otroci do 4. leta napitnin ne plačajo.

Možna doplačila:

– Premium kabine: boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, dvojne točke Costa Club, 10% popusta na rezervacijo naslednjega križarjenja v Premium kategoriji s Costa Cruises po redni ceni: – notranja in kabina z oknom 100 €, kabina z balkonom 140 € po kabini

– transfer do pristanišča iz Celja, Ljubljane in Sežane 120 €

– Costino zavarovanje prtljage 7,30€ po osebi

– Fakultativni izleti

– Enoposteljna kabina na povpraševanje

Paketi pijač: paket vode (13 l) 36 €, paket brezalkoholnih pijač medium (20 pijač) 65 €, paket brezalkoholnih pijač large (40 pijač) 110 €

All inclusive paketi pijač*: Pranzo&Cena 119€ po osebi: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 56 €) Brindiamo Paket 178,5€ po osebi: vključuje izbor alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 199,5€ po osebi: vključuje še 34 koktajlov in mešanih pijač. Intenditore paket 322 € po osebi: vključuje vse pijače do 9€, tudi premium pijače ter mini bar in vodo v kabini. Za otroke od 4. -17. leta je doplačilo 115,5€ po osebi, paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.

*pakete morajo naročiti vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

CENE SO INFORMATIVNE IN SE SPREMINJAJO GLEDE NA RAZPOLOŽLJIVOST. ZA TOČNE CENE SE OBRNITE NA NAŠE SVETOVALCE.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net