Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
ISLANDIJA – ONKRAJ LEDU IN OGNJA

 Ladijska družba Variety Cruises je s svojo lastno floto 11 plovil največja ladijska družba na svetu v petičnem razredu majhnih ladij. Luksuzne motorne jahte in jadrnice ponujajo namestitev od 10 pa vse do neverjetnih 72 potnikov. Ponujajo skrbno izbrane programe sproščene plovbe po znanih destinacijah kot tudi personalizirana križarjenja med manj znanimi dragulji v prijetnem in sproščenem okolju. Ogromen poudarek na kulinariki na krovu, atraktivni in razburljivi itinerariji ter visoko kvalificarana posadka uvrščajo družbo na prvo mesto med potniki, ki si želijo drugačnega, atraktivnega križarjenja z manjšimi ladjami.

DATUM ODHODA : 08.07.2017

Ladjar: Variety Cruises

Ladja: M/Y Callisto

Pristanišče odhoda: Reykjavik

Države: Islandija

Število dni: 8

Storitev: Razširjeni polni penzion

 Cena vključuje: letalski prevoz Evropa – Reykjavik – Evropa, letališke takse (lahko se spremenijo – 290 eur ), edinstveno 8 dnevno križarjenje po programu z jahto M/Y Callisto, nastanitev v kabini z oknom izbrane kategorije, pristaniške takse (lahko se spremenijo – 260 eur), polni penzion na ladji, tematske večere, BBQ zabavo in Gala Kapitanovo večerjo, brezalkoholno pijačo čez dan (kava, čaj, voda), brezplačno uporabo ribiške in potapljaške opreme, lokalne transferje, slovenskega spremljevalca (pri min. številu potnikov), organizacijo in pripravo programa.

Cena ne vključuje: transferja do letališča (znan ob prijavi), napitnin za osebje, fakultativnih izletov, pijač (razen tistih, ki so vključene), osebne porabe in wifi-ja.

Doplačila: cene so preračunane na min. 20 polnoplačanih potnikov. Doplačilo za manjše število potnikov 200 eur (min. 14) in 380 eur (min. 10). Min. število za izvedbo programa s slovenskim spremljevalcem je 10 potnikov.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net