Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Atlantida Boutique Hotel 5* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu

· prost vstop na hotelski bazen

· prost vstop v savne

· prost vstop v fitnes

· steklenica mineralne vode Donat Mg

· brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisač

Opis

Sodoben hotel Atlantida Boutique Hotel ***** se nahaja v Rogaški Slatini, pribl. 200 m od osrednjega parka.

Hotel je poimenovan po mitološkem otoku Atlantida, ki je znan po svojih domnevnih naprednih predzgodovinskih civilizacijah. Ni pa mit, da je vse življenje na Zemlji izšlo iz vode in da so minerali vir energije za vse življenjske oblike. Lahko rečemo, da je sodobni luksuzni hotel Atlantida mit, ki je postal resničnost na najboljšem mogočem mestu.

Hotel je namenjen ljudem, ki si želijo kakovostno preživeti čas in se umakniti vsakodnevnemu stresu. Na voljo so vam številne možnosti za sprostitev in wellness storitve. Notranji bazen, savna, masažna kad, za vsakega se bo našlo nekaj. Bližnji Medical Center Rogaška nudi številne preventivne in druge programe, na voljo pa so tudi športne aktivnosti, kot so tenis, kolesarjenje, pohodništvo itd.

V hotelu je 76 sodobno opremljenih nadstandardnih sob, od teh 13 apartmajev in 8 junior suit. V klimatiziranih sobah boste našli sat. TV, minibar in sef. Brezplačen WiFi je na voljo povsod po hotelu.

Polpenzion vključuje bogat samopostrežni zajtrk s sezonskimi živili iz lokalnega okolja in pester izbor menijev za večerjo s 4 hodi, z bogatim bifejem solat, sira, sadja in sladic.

Sobe

EC2: €conomy soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef

DS2 standard: dvoposteljna soba, 20–27 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef

JSU: junior suita 26 m², kopalnica s kadjo, kavč, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef

ES1 standard: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef

Prijava: od 14h ( javiti pozni prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Neomejen vstop v savne. Brezplačna uporaba kopalnega plašča. Darilce ob prihodu: steklenica mineralne vode Donat Mg. Za športnike na voljo 4 zunanja in 3 notranja teniška igrišča v bližini hotela, najem koles, dvorana za balinanje. Hotel je prilagojen invalidom; na voljo 1 dvoposteljna soba za invalide.

Z doplačilom: kosilo 25 €; parkiranje v mestni garaži v centru po veljavnem ceniku; športne aktivnosti.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net