Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Rimske Terme - Hotel Sofijin dvor 4* 2018

 

Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v bazenski kompleks

· brezplačen vstop v fitnes

· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat

· brezplačno hotelsko parkirišče in garaža

Opis

Hotelski kompleks, ki obsega hotele Rimski dvor, Sofijin dvor in Zdraviliški dvor, leži ob gozdu, v osrčju Rimskih Toplic, ki veljajo za enega lepših krajev v Sloveniji. Hotelski kompleks ima lep pogled na Savinjo.

Odlična lega v dolini Savinje, ki je objeta z neokrnjenimi gozdovi, bo blagodejno vplivala na dihala, zato čez dan pojdite na sprehod ali tek. Na terasi Sofija pa si le privoščite počitek brez slabe vesti ali se vzpnite na razgledni stolp Sofija. V čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo boste stopili v preteklost, v pravi rimski raj in morda občutili mir in sprostitev kot že pred vami cesar Ferdinand, nadvodja Janez in Napoleonova sestra. Prav tako so radi sem zavili vojaški oficirji, ki so se zavedali zdravilnih učinkov termalne vode.

Danes ste takšnih in drugačnih blagodejnih učinkov lahko deležni tudi vi. Topla vrelca Rimskih term se nahajata pribl. 1000 m pod površjem. Notranji in zunanji bazeni imajo termalno vodo s prijetno temperaturo. Posebno zadovoljstvo boste čutili v masažnih bazenih, za piko na i pa obiščite Deželo savn Varinia ali se predajte pilingu, starodavnim kopelim in raznim lepotnim programom.

V hotelu Sofijin dvor je 43 sodobno opremljenih sob in suit. V skupnih prostorih in hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski reki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. Imajo pa tudi nekaj ekskluzivnih suit, opremljenih s savnami.

Naužijte se lokalnih dobrot, ki vam jih pripravijo v À la carte restavraciji Sofija. V Restavraciji cesarja Ferdinanda vam bo na voljo bogata ponudba samopostrežne hrane, v Kavarni princese Viktorije pa posebej izbrani čaji.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net