Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Aparthotel Rosa 4* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi, povsod v termah

· prost vstop v bazene Wellness centra Termalija ter v Vodni planet v Termah Tuhelj

· nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija ob petkih in sobotah

· prost vstop v fitnes

· brezplačno parkiranje v garaži

Opis

Aparthotel Rosa je del Term Olimia, ki se nahajajo v bližini Podčetrtka. Obdan je z idilično neokrnjeno naravo, kjer lahko uživate v številnih športnih aktivnostih. Lahko pa se podate na raziskovanje okolice. Označene kolesarske in pešpoti, minoritski samostan, tretja najstarejša lekarna v Evropi, čokoladnica, farma jelenov, golf igrišče, bližnji gradovi in druge znamenitosti vas bodo pritegnili na zanimive izlete. S podzemnim hodnikom je aparthotel povezan z Wellness centrom Termalija, Wellnessom Orhidelia, hotelom Breza, Wellness hotelom Sotelia in Centrom zdravja Olimia. V poletnih mesecih lahko obiščete tudi bližnji kopalni park Aqualuna. Obilico vodnih užitkov vam bodo pričarale vodne površine v Wellness centru Termalija ali Wellnessu Orhidelija. Ko bodo vaši otroci uživali v vodnih atrakcijah, se vi lahko prepustite odlični ponudbi wellness storitev.

Aparthotel s 94 bivalnimi enotami vam nudi recepcijo in internetni kotiček, lobby bar, frizerski salon in pokrito garažo. Apartmaji so opremljen s kuhinjo, sat. TV, sušilnikom za lase in balkonom.

Prehrana v eni izmed restavracij hotelskega naselja (hotel Breza, Gostišče Lipa … ).

Apartmaji

AP2-3 tip A: apartma za 2–3 osebe, 30 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, opremljena kuhinja, sat. TV, brezplačen WiFi, balkon ali terasa, spalnica, možnost dodatnega ležišča v dnevnem prostoru ali spalnici oz. večjega apartmaja

Prijava: 14–22h, odjava: do 10h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Organizirane dejavnosti: vodna aerobika po programu, telovadba za dobro jutro.

Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan, psi 15 €/dan.

Omejitve: termalni park Aqualuna je v zimski sezoni zaprt. Apartmaji niso prilagojeni bivanju invalidov.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net