Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Park 3* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod vhotelu, tudi na bazenih hotela Vita

· prost vstop na bazene v hotelu Vita

· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Park se nahaja ob prijetnem okoljuzdraviliškega parka, le 300 m od hotelaVita. V Celjski kotlini, med obronki Paškega Kozjaka,kjer je narava idealna za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti, so skrite Terme Dobrna. Ali ste vedeli, da tradicija zdravilne termalnevode sega v 15. stoletje, zaradi česarso Terme Dobrna najstarejše delujočetermalno zdravilišče na naših tleh? In če so tukaj bivali takšni in drugačni veljaki, smo prepričani, dabo všeč tudi vam. Razvajajte in sprostite telo ter duha v bazenih in kopelih kompleksa term, ki so pravi »vrelci zdravja« ujeti iz globine 1200 m. V enem izmed notranjih ali zunanjih bazenov v tretjem nadstropju hotela Vita, ki je od Parka oddaljen 400 m, boste tudi vi našli mesto. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center Hiša na travniku in atraktivno ponudbo Dežele savn – poskrbite zavračanje in ohranitev zdravja.

V hotelu Park je 40 sodobno opremljenih sob, v katerihje na voljo sat. TV, minibar in brezplačen WiFi.

Bogata kulinarična ponudba v samopostrežni restavracijihotela Vita vas bo z vonji in okusi vrnila v preteklost inv vas prebudila tek. Jedi so pripravljene iz prvovrstnihin kakovostnih lokalnih sestavin ob prepletu tradicije insodobnih smernic priprave zdrave prehrane. S predhodnonajavo možnost dietne prehrane (doplačilo); tematskivečeri s tradicionalnimi jedmi so ob petkih.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, nekatere z balkonom, možnost dodatnega ležišča

ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, nekatere z balkonom

Prijava: 12-13h, odjava: 7–10h. Recepcija hotela Park je odprta 7–16h, po tem času je prijava možna v hotelu Vita.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palice za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika, hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela Vita vsak petek in soboto.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, psi 10 € (omejeno število sob); športne aktivnosti.

Omejitve: pri manjšem številu je kosilo v hotelu Vita, ostali obroki so samopostrežni v restavraciji hotela Park. Hotel ni prilagojen invalidom.

 

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net