Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Vile terme Zreče 4* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnih termah, tudi v vilah

· prost vstop v bazen

· kopanje tudi na dan prihoda in odhoda

· 1 x obisk Savna vasi

· skibus na relaciji Zreče-Rogla-Zreče (po voznem redu)

· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

Opis

V parku ob jezeru Zreče se nahajajo Vile Terme Zreče, ki jih obdaja gozd. Vile so nanizane v neposredni bližini hotela Vital (pribl. 200–300 m) in se navezujejo na njegovo ponudbo. Preživljanje časa v termalnem središču, ki nudi sprostitev v toplih mineralnih vrelcih, idiličnem Wellness centru ali pa v edinstveno opremljeni Savna vasi, vas bo popolnoma sprostilo. Žabec Zrečko bo otrokom na svežem jutranjem zraku z veseljem pomagal pri prebujanju ali jih kako drugače animiral čez dan. Obronki zelenega Pohorja pa bodo zadovoljili še tako aktivnega in zahtevnega gosta. Najpomembnejša prednost Term Zreče je vsekakor bližina smučarskega središča Rogla, kjer sta dolžina in zahtevnost smučarskih prog primerni tako za zahtevnejše smučarje kot tudi za začetnike.   Notranji in zunanji bazeni so oddaljeni pribl. 200–300 m od hotela in obsegajo 1600 m² vodnih površin. V notranjem kopališču je na voljo rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški bazenček, terapevtski bazen ter zimsko-letni bazen. Vodni park s hitrimi drčami in toboganom ter otroškim čofotalnikom, pa najdete na prostem.

10 Vil Term Zreče je opremljenih s sat. TV in imajo brezplačen WiFi. Na voljo so tudi apartmaji s kuhinjo.

Za goste Vil Terme Zreče je na voljo samopostrežna restavracija v hotelu Vital, ki je od kompleksa oddaljen 300 m. Tukaj bo hrana pripravljena zdravo, okusno in še na videz odlično, saj dajejo veliko pozornost detajlom. Možnost priprave dietne hrane.

Sobe

DS2: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef

Prijava: po 16h ( javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 10h.

Prednosti: možnost brezplačne menjave večerje za kosilo. Vile so delno prilagojene invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide. Hotelska animacija po tedenskem razporedu: vodna aerobika, sprehodi, glasbeni večeri.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, psi 12 €/dan.

Omejitve: bazeni so od Vil oddaljeni pribl. 200–300 m.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net