Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Prekmurska vas 4* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal

· prost vstop na bazen hotela Termal

· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000

· prost vstop v finsko savno v hotelu Termal

· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda v bazenu hotela Termal

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V Moravskih Toplicah se v osrčju Term 3000 se nahajajo vrstne hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. Prepričani smo, da vam v deželi črno-belih dolgonogih ptic ne bo nikakor dolgčas, saj se lahko podate na romantičen Otok ljubezni, se z brodom zapeljete na sosednji breg Mure  obiščete čaroben Tropski vrt Orhidej ali pa se preprosto sprostite v termalni vodi bazenskega kompleksa Term 3000 ali bazena hotela Termal.

Hotel Termal se ponaša s povsem prenovljenim notranjim kopališčem, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 12 bazeni (6 zunanjih in 6 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. Divja reka,vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli in vedno priljubljeni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.

Skupaj razpolagajo s 37 klimatiziranimi apartmaji različnih velikosti, vsi imajo teraso in sat. TV.

V bližnjem hotelu Termal je samopostrežna restavracija.

Apartmaji

AP2-3: apartma za 2–3 osebe, 37 m²; dnevni prostor s kuhinjo, v nadstropju spalnica z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, kopalnica s prho (v pritličju), sušilnik za lase, sat. TV, radio, klimatska naprava, telefon, terasa z garnituro

ES1: nastanitev ene osebe v apartmaju (single use); dnevni prostor s kuhinjo, v nadstropju spalnica z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, kopalnica s prho (v pritličju), sušilnik za lase, sat. TV, radio, klimatska naprava, telefon, terasa z garnituro

Prijava: po 14h ( javiti pozen prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. V času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki). Najem koles, 4 teniška igrišča, golf.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, garaža 5 €/dan, psi 8 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: del zunanjih bazenov je v zimski sezoni zaprt. Naselje ni prilagojeno invalidom.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net