Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Ultra first minute 2018

 

ULTRA FIRST MINUTE

Odločite se pravočasno in prihranite! Znižane cene v tem katalogu veljajo do preklica oziroma veljajo za omejeno število prodanih sob po znižanih cenah!Z zgodnjo rezervacijo boste prihranili do 25 % v primerjavi z rednimi cenami iz našega poletnega kataloga.

MOJE  PREDNOSTI - Rezervirajte med prvimi in izkoristite številne prednosti:

· ZAKAJ? ZATO.

Ne spreglejte prednosti posameznih objektov, na katere vas opozarjamo v tej rubriki. Gre za brezplačne storitve, kot so brezplačen internet, parkirišče, kopanje, animacija …

· OBROČNA PLAČILA

Izberite obročno plačilo po svoji meri: · s kreditnimi karticami do 12 obrokov: Diners Club, z določenimi karticami Mastercard in Visa (preverite v svoji banki), · s položnicami na obroke (plačilo do odhoda)

· NAŠA ASISTENCA

Vaše zadovoljstvo in brezskrbnost sta vedno na prvem mestu! V primeru težav ali nevšečnosti smo v času vašega potovanja za vas dosegljivi vsak dan med 9. in 17. uro na dežurnem telefonu +386 41 712 921

· DROBEN TISK NA VELIKO

Priporočamo, da še pred rezervacijo, najkasneje pa do odhoda, skrbno preberete Splošne pogoje in navodila za potovanje, še posebej del, ki se nanaša na visoke stroške v primeru odpovedi. Splošni pogoji se nahajajo na www.cocarintia.si in v naši poslovalnici.

PORTOROŽ  HOTEL NEPTUN 4*

 

PORTOROŽ  SOCIALIZING HOTEL MIRNA 4*

 

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net