Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Mobilne hišice kamp LOPARI 3* - Nerezine 2018

 

Kamp Lopari se nahaja 2 km od kraja Osor proti Nerezinam. Plaža v kampu je dolga 800 m in je večinoma prodnata s peščenimi zalivi. Kamp nudi odlično senco mediteranskih dreves. V akciji Naj kamp 2016 je bil kamp Lopari izbran za najboljši kamp v kategoriji manjših kampov v Kvarnerju.

Lega: med Nerezinami in Osorjem,, na začetku otoka Lošinj. Do Nerezin prib. 2 km.

Plaža: 800 m dolga prodnata plaža. V bližini plaža za pse. Kamp ima odlično senco.

Namestitev:  mobilne hišice opremljene s klimo, SAT TV, vrtno garnituro na terasi. Parkirišče. Od morja oddaljene 150-200 m.

COMFORT: 24 m2, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kopalnica (prha/WC), ločen WC, kuhinja in dnevni prostor z raztegljivim ležiščem.  Največ 4 odrasli in 2 otroka do 12 let.

LUSSMARIN: 30 m2, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kopalnica (prha/WC), ločen WC, kuhinja in dnevni prostor z raztegljivim ležiščem.  Največ 4 odrasli in 1 otrok do 12 let.

SUPERIOR: 34 m2, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinja in dnevni prostor z raztegljivim ležiščem.  Največ 4 odrasli in 2 otroka do 12 let.

DELTA: 32 m2, 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenimi ležišči), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinja in dnevni prostor z raztegljivim ležiščem.  Največ 4 odrasli in 2 otroka do 12 let.

Ponudba kampa: recepcija, trgovina, restavracija, otroško igrišče.

Internet:  WiFi v hišicah z doplačilom.

Šport: manjši športni center – izposoja koles, nogometno in košarkarsko igrišče. Jadranje na deski.  Možnost najema desk, supov in kajtov. V okolici možnosti za pohodništvo.

Domače živali: dovoljene , predhodna najava (doplačilo).

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net