Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Strunjan - hotel Salinera 3*/4* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Ob plaži   Gostje priporočajo   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah

· prost vstop na hotelski bazen

· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu

· brezplačna uporaba sefa na recepciji

· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Opis

Bioenergetski resort Salinera leži v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, 3 km od Portoroža in 1 km od Strunjana. Bližnji Mesečev zaliv, nad katerim se dviga 80 m visok klif, velja za najlepši del slovenske obale. Od delno prodnate plaže z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje je hotel oddaljen pribl. 150 m.

V objemu narave se v hotelskem parku nahaja energijski park z 12 točkami, ki pozitivno vplivajo na psihično in fizično počutje ljudi. Otroci se bodo razveselili igral, v času počitnic pa lahko obiščejo otroško igralnico Billy z animacijo.

Privoščite si sproščanje v sodobnem wellness centru Syra, kjer so vam na voljo različni bioterapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na voljo so tudi otroški bazen in 2 whirlpoola. Ob zvokih morja se sprostite na plaži, kjer sta zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

V Bioenergetskem resortu Salinera je skupaj 101 soba, in sicer 48 standardnih sob s tremi zvezdicami in 52 superior sob s štirimi zvezdicami. Vse sobe imajo sat. TV, brezplačen WiFi, superior sobe pa tudi minibar, klimatsko napravo in balkon.

Pred zanimivimi izleti v okolico in drugimi aktivnostmi se okrepčajte s samopostrežnim zajtrkom, zvečer pa vas bo razvajala samopostrežna večerja. V sezoni si lahko doplačate tudi all inclusive storitev. Pri slednji bo vključeno še kosilo, popoldanski prigrizki in razne pijače.

Prehrana je samopostrežna in je organizirana v glavni restavraciji, v neposredni bližini hotelov in depandans. Pogled na Izolo je najlepši prav iz restavracije San Simon, ob njem pa mediteranske jedi prijajo še bolj. V sezoni je na voljo tudi all inclusive storitev.

Apartmaji Salinera 2*

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Salinera

· prost vstop v hotelski bazen in na hotelsko plažo

· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu

· brezplačna uporaba sefa na recepciji

· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Opis

Apartmaji Salinera ležijo med Izolo in Piranom, na hribu, ki obdaja celoten resort. Od Portoroža so oddaljeni pribl. 3 km in 1 km od Strunjana. Apartmaji so od plaže oddaljeni 200–400 m. Na plaži, ki je delno prodnata z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje, so na voljo prhe in kabine za preoblačenje, možen je tudi najem sončnikov in ležalnikov.

Bioenergijski resort Salinera ponuja nastanitev v apartmajskih hiškah Salinera, ki nanizane v vrstah ležijo na hribu in nudijo lep pogled v daljavo. Pot proti plaži vodi skozi energijski park, kjer boste tudi vi morda začutili energijske tokove, ki bodo napolnili vaše baterije. Otroci lahko svojo odvečno energijo porabijo v igralnici Billy, v hotelu Salinera. Verjamemo, da jih bodo igra, sprehod ob obali in uživanje v morju tako utrudili, da bodo zaspali z nasmeškom.

V hotelu Salinera vam je na voljo dodatna ponudba. Privoščite si nekaj miru in se prepustite strokovnjakom v Wellness centru Syra, kjer so vam na voljo številni bioterapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na voljo je tudi otroški bazen in 2 whirlpoola. Na plaži se nahajata zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

V letovišču je 76 apartmajev z dvema zvezdicama, ki so še posebej primerni za družine z otroki, saj njihova razporeditev in opremljenost omogočata prijetne in predvsem udobne počitnice. Vsi apartmaji vključujejo sat. TV, kuhinjsko nišo s kuhinjsko posodo, električnim štedilnikom in s hladilnikom. V sezoni lahko doplačate all inclusive storitev.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net