Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Hotel Neptun 4* 2018

 

 

 Top lokacija   Brezplačen WiFi   Ob plaži   Družinam prijazno   Odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu

· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem

· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo

· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*

· prost vstop v fitnes v dopoldanskem času

· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož

Opis

Hotel Neptun se nahaja na mirni lokaciji v osrčju Portoroža in je del hotelske verige LifeClass. Hotel je z notranjim hodnikom povezan z wellness centrom Terme & Wellness LifeClass ter hoteloma Apollo in Mirna. V neposredni bližini je še hotelska plaža Meduza s štirimi zvezdicami.

Termalni bazeni z 42.000 let starim morjem so edinstveni v tem delu Evrope. Bazenski kompleks se razteza na 2000 m², od tega je vodnih površin 700 m². Dostopate lahko tudi do bazenskega kompleksa med hoteloma Riviera in Slovenija, ki se razprostira na več kot 1500 m², s 650 m² vodne površine in obsega notranje in zunanje bazene, otroški bazen in vse, kar si na dopustu zaželite. Ste si kdaj predstavljali, da boste lahko z otrokom (od 5. leta) istočasno koristili blagodejne učinke zakladov morja, barvne kopeli »Bubble-me« in »Vichy masažo«? V kompleksu Terme & Wellness LifeClass, kjer je 7 centrov dobrega počutja, s katerimi predstavljajo najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi, je to mogoče.

Animatorji zmeraj najdejo izgovor ali priložnost, da lahko na nagajiv način zabavajo vaše najmlajše. Hotelski kuharji pa jim bodo tako želene hamburgerje in slastne palačinke pripravili na povsem zdrav način.

Hotel ima 89 klimatiziranih sob, ki so sodobno in premišljeno oblikovane, zaradi česar so prostorne in primerne za družine. V sobah je na voljo še brezplačen WiFi, minibar in LCD TV. Zunanje parkirišče in garažna hiša se doplačata.

Gastronomski mojstri bodo spretno zavrteli kuhalnice in vam v samopostrežni restavraciji postregli z lokalnimi darovi; možnost ayurvedske in mediteranske dietne hrane. Povprašajte še za večer slovenske in mediteranske kuhinje.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net