Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Hotel Riviera 4* 2018

 

 

 Top lokacija   Brezplačen WiFi   Ob plaži   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu

· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem

· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo

· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*

· prost vstop v fitnes v dopoldanskem času

· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož

Opis

Hotel Riviera, s centrom tajske masaže Wai Thai, leži neposredno ob portoroški promenadi in ima prekrasen pogled na Piranski zaliv. Je eden od šestih portoroških hotelov LifeClass in je z notranjim hodnikom povezan z wellness centrom Terme & Wellness LifeClass, Hotelom Apollo in Hotelom Neptun. V neposredni bližini je še hotelska plaža Meduza s štirimi zvezdicami.

Si želite prijetnih družinskih počitnic ali le romantičnih trenutkov v dvoje? Vas mikajo aktivnosti ali ogledi znamenitosti? Bi se želeli potopiti v 42.000 let staro termomineralno vodo – Pramorje, ki se razteza na 2000 m², ali bi se raje okopali v bazenih z morsko vodo ali še bolje – kar v morju? V Portorožu je vse to mogoče. Bazenski kompleks z morsko vodo se razprostira na več kot 1500 m² med hoteloma Riviera in Slovenija. Obsega tako zunanje kot notranje bazene, otroške bazene in še več. Za piko na i se pustite razvajati v raznolikih savnah ali z dotikom daljnega vzhoda.

Sproščenost, pomešana z energijo Mediterana, prevzame vsakogar, ki prestopi vrata tega hotela in prepričani smo, da bo tudi vas. Tudi na otroke niso pozabili – nadvse bodo uživali v vsebinah, ki so jih zanje pripravili malce nagajivi, a predvsem razigrani animatorji.

V hotelu je 176 sob in 7 suit v mediteranskem slogu, vse s klimatsko napravo, minibarom, LCD TV in brezplačnim WiFi-jem. Zunanje parkirišče in garažna hiša se doplačata.

V samopostrežni hotelski restavraciji boste navdušeni nad pripravo jedi, ki so začinjene s ščepcem »zdravilnih trav«; možnost ayurvedske in mediteranske dietne hrane.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net