Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Hotel Histrion 4* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v Laguno Bernardin

· prost vstop v igralni salon Casinó Bernardin

· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Histrion je del naselja Bernardin, ki se razteza na rtu na skrajnem koncu Portoroža. Hotelska plaža ob Vilah Park je travnata, ob hotelu Histrion pa betonirana.

Hotel se nahaja ob nekdanji cerkvi Sv. Bernardin. In prav po tej cerkvi je naselje prejelo ime. Arhitekturno zanimivo zasnovano naselje zaokroža živahna ulica, do katere pridete od cerkve po kamnitih stopnicah. Privoščite si jutranjo kavo ali sedite na kolo in se polni moči podajte do bližnjega Portoroža. Ste pristaš zgodovinskih mest, ki skrivajo skrivnost in bi jo želeli izvedeti od domačinov? Pot pod noge vse tja do čudovitega Pirana! Ljubiteljem igralnic pa ne bo treba daleč, saj se igralnica nahaja v pritličju hotela.

Morski park Laguna Bernardin se nahaja znotraj hotela in je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali z več kot 1000 m² vodnih površin. Del morskega parka so tudi savne in masaže. Wellness Laguna je pravo zatočišče za popolno sprostitev, regeneracijo in nego telesa. Privoščite si blagodejne obloge s solinskim blatom ali se prepustite prijetnim toplim žarkom na terasi. Poleti bo za osvežitev poskrbel zunanji bazen ob Vilah Park.

V hotelu Histrion je 276 sob, vse imajo sat. TV, klimatsko napravo, minibar in balkon. Povsod po hotelu lahko dostopate do brezplačnega WiFi-ja.

V hotelski restavraciji vas čakajo samopostrežni zajtrki in večerje, v sklopu naselja pa je nekaj restavracij, kjer lahko v prijetnem okolju izbirate med mediteransko in mednarodno hrano, večinoma z osupljivim pogledom na Portorož in Piranski zaliv.

DS2-3B: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho ali kadjo, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sat. TV, minibar, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča

DS2-3BM: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho ali kadjo, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sat. TV, minibar, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča

ES1B: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sat. TV, minibar, sef, balkon

Prijava: po 14h ( javiti pozen prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: možna menjava večerje za kosilo. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 2 sobi za invalide.

Z doplačilom: kosilo 15 € (za otroka 2–12 let 7,5 €), najem koles 12 €/dan, garaža 5 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan, hladilnik 10 €/ dan, psi s predhodno najavo 12 €/dan.

Omejitve: zunanji bazen je odprt v poletnih mesecih.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net