Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - Hotel Histrion 4* 2018

 

 Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Ob plaži   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v Laguno Bernardin in na hotelsko plažo

· prost vstop v igralni salon Casinó Bernardin

· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Histrion je del naselja Bernardin, ki se razteza na rtu na skrajnem koncu Portoroža. Hotelska plaža ob Vilah Park je travnata, ob hotelu Histrion pa betonirana.

Hotel se nahaja ob nekdanji cerkvi Sv. Bernardin. In prav po tej cerkvi je naselje prejelo ime. Arhitekturno zanimivo zasnovano naselje zaokroža živahna ulica, do katere pridete od cerkve po kamnitih stopnicah. Privoščite si jutranjo kavo ali sedite na kolo in se polni moči podajte do bližnjega Portoroža. Ste pristaš zgodovinskih mest, ki skrivajo skrivnost in bi jo želeli izvedeti od domačinov? Pot pod noge vse tja do čudovitega Pirana! Ljubiteljem igralnic pa ne bo treba daleč, saj se igralnica nahaja v pritličju hotela.

Morski park Laguna Bernardin se nahaja znotraj hotela in je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali z več kot 1000 m² vodnih površin. Del morskega parka so tudi savne in masaže. Wellness Laguna je pravo zatočišče za popolno sprostitev, regeneracijo in nego telesa. Privoščite si blagodejne obloge s solinskim blatom ali se prepustite prijetnim toplim žarkom na terasi. Poleti bo za osvežitev poskrbel zunanji bazen ob Vilah Park.

V hotelu Histrion je 276 sob, vse imajo sat. TV, klimatsko napravo, minibar in balkon. Povsod po hotelu lahko dostopate do brezplačnega WiFi-ja.

V hotelski restavraciji vas čakajo samopostrežni zajtrki in večerje, v sklopu naselja pa je nekaj restavracij, kjer lahko v prijetnem okolju izbirate med mediteransko in mednarodno hrano, večinoma z osupljivim pogledom na Portorož in Piranski zaliv.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net