Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Portorož - apartmaji residence Marina 4* 2018

 

 Top lokacija   Brezplačno parkiranje   Gostje priporočajo   Družinam prijazno 

Več za vas

· prost vstop v zunanji bazen v kompleksu Marina Portorož

· prost vstop v bazenski kompleks Aquapark Žusterna v Kopru, tudi nadan prihoda in odhoda

· brezplačno zunanje parkirišče in parkirišče v podzemni garaži posameznega objekta

Opis

Apartmaji Residence Marina ležijo v mirnem okolju, v zavetju marine Portorož. Pribl. 600 m je do javne plaže, kjer so na voljo tudi prhe in kabine. Možnost najema sončnikov in ležalnikov.

Želite skočiti na Slovensko obalo, a bi raje želeli več svobode? Potem so za vas primerni apartmaji, ki vam bodo nudili vso udobje doma, dovolj svobode za pohajkovanje po okolici, hkrati pa boste lahko aktivni. Seveda boste v neposredni bližini mesta rož, prelepega Portoroža, oziroma nasproti prve slovenske marine, ki je nastala na temeljih nekdanjih Lucijskih solin.

Počitnice ob šepetu morja, modrini neba in sredozemski klimi bodo prav prijetne. Lahko je mirno, lahko je aktivno: Marina Portorož je namreč tudi športno in rekreacijsko središče, kjer je kar 13 peščenih terenov, zaigrate lahko minigolf na 19 stezah ali nogomet, košarko, odbojko … Po aktivnostih skočite v zunanji bazen z morsko vodo v kompleksu Marina Portorož. Z družino pa lahko obiščete 15 km oddaljen Aquapark Žusterna, ki je največji vodni park na slovenski obali s 1200 m² zunanjih in notranjih vodnih površin. Ko se bodo otroci igrali z animatorji, poskusite obiskati še Svet savn ter SpaRitual, salon tajske masaže in kozmetični studio.

70 apartmajev je lično opremljenih s klimatsko napravo, LCD TV, kuhinjsko nišo, pa tudi dnevno-spalnim prostorom. Pokukajte skozi okno in občudujte razgled, ki se razteza tja do centra Portoroža.

V apartmajskem naselju sta dve restavraciji, Marina in Laguna, ki ju odlikuje edinstvena ponudba jedi v kombinaciji sodobnega s tradicionalnim.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net