Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Zdravilišče Laško 4* 2018

 

Hotel Zdravilišče Laško 4*

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah

· prost vstop v bazene Thermana Park Laško

· prost vstop v hotelski bazen in v savne

· brezplačna uporaba kopalnega plašča

· prost vstop v fitnes

· hotelska kartica popustov

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Zdravilišče Laško se nahaja v stoletnem zdraviliškem parku ob reki Savinji, od koder prijetne sprehajalne poti vodijo v središče Laškega, ki ga zaznamujejo zgodbe o cvetju in pivu. V neposredni bližini je hotel Thermana Park Laško.

V hotelu Zdravilišče Laško se prepletata zdraviliški turizem in wellness. Zgrajen je brez arhitektonskih ovir. V družabnih salonih, kavarni in restavraciji vlada domače vzdušje. Včasih so bile hotelske savne najbolj priljubljene daleč naokoli in nekateri poznavalci jih še danes ne zamenjajo za novejše. Tukaj je na voljo kar 7 različnih savn. Sprostitev vas čaka tudi v zunanjih in notranjih termalnih bazenih. V notranjem kompleksu so na voljo terapevtski bazen, masažni bazen, otroški bazen, Kneippov kotiček. Na zunanjih površinah sta na voljo rekreacijsko-masažni bazen in otroški bazen z obvodnim igriščem. Tu so še center medicine in fizioterapije ter Center zdravja in lepote.

Ko si boste zaželeli spremembe, obiščite Hotel Thermana Park Laško. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Na voljo je bazen z valovi, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj se nahaja rekreacijski plavalni in otroški bazen, vodna drča, 2 tobogana in termalni bazen, povezan z notranjim.

Hotel ima 208 lepo urejenih sob, vse imajo minibar, LCD TV, brezplačen WiFi in klimatsko napravo.

V restavraciji Vrelec se lahko okrepčate s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, vedno pa so na voljo tudi vegetarijanske in dietne jedi.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net