Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Toplice 4* 2018

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· 2 x dnevno vstop v zimsko Termalno riviero

· prost vstop v fitnes

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Toplice leži v Termah Čatež, v kraju Čatež ob Savi, 4 km od Brežic. Hotel je neposredno povezan z zimsko Termalno riviero.

Če želite imeti na svojih počitnicah vse pri roki, je hotel Toplice prava izbira. Tukaj se namreč nahaja športna dvorana, bowling, mini igralni salon, THAI – center tajskih masaž in nenazadnje tudi vhod v priljubljeno zimsko Termalno riviero, kjer vam pričarajo poletje vseh 365 dni v letu. Najmlajši najraje čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo v igralnem kotičku, medtem ko uživači uživajo v whirpoolih in na masažnih ležiščih. Pogumni se spustijo po divji reki, tisti, ki ljubijo adrenalin, pa se spustijo kar po »skakalnici«.

Le sprehod čez povezovalni most vas loči do zunanje zabave – poletna Termalna riviera je pravšnja za ljubitelje vodnih užitkov na pestrih toboganih. Ne pozabite nase – Spa&Wellness center in savna sta pravšnja za vse, ki želite zmanjšati napetosti in se osvoboditi stresa. Če za raziskovanje slikovite okolice s kolesom ne bo časa, se vsaj sprehodite po naselju, kjer boste našli tudi apartmaje, zanimivo Indijansko vas in se spraševali ali so se v kamp utaborili tudi kavboji, ki so s seboj pripeljali kar kavbojske vozove. Ko pade noč, ne ostanite v sobi, saj se odprejo vrata Igralnega salona, pa tudi puba.

Sestavni del hotela Toplice, v katerem se nahaja 107 sob, 4 apartmaji in družinske suite, je tudi Residence *** Hotel Toplice (starejši, manjši del hotela, s hodnikom povezan s hotelom Toplice). Vse sobe imajo sat. TV, brezplačen WiFi, v novem delu pa tudi minibar in klimatsko napravo.

V penzionski restavraciji vam pripravijo samopostrežen zajtrk in večerjo, po predhodnem dogovoru pa tudi dietno hrano. Možno je tudi doplačilo za otroški meni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net