Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Čatež 3* 2016-2017

 

 

Hotel Čatež 3*

Tu najdejo svoj počitniški dom predvsem družine z nastanitvijo v prostornih hotelskih suitah. Privoščite si kopanje v bazenskem kompleksu in razvajanje v vrhunskem Spa & Wellness centru. V hotelu deluje tudi zdravstveni center. Povezovalni hodnik omogoča neposreden vstop v zimsko Termalno riviero in v Športni center.

Lega : Hotel s prijetnim vzdušjem domačnosti, v središču Term Čatež, ob hotelu Toplice.

Ponudba : Aperitivni bar, internetni kotiček, brezplačen brezžični internet, restavracija, terasa; masaže, prostori za terapije; hotel brez arhitektonskih ovir (prilagojen invalidom); bazenski kompleks. dodatna ponudba: zdravstveni center, Spa & wellness center z bogato in atraktivno vsebino.

Hotel Čatež in hotel Toplice sta povezana s hodnikom, s tem je hotel Čatež posredno povezan z zimsko Termalno riviero. Parkirišče; psi niso dovoljeni.

Hrana : Samopostrežni zajtrk in večerja.

Bazeni : Bazenski kompleks: notranji bazen ne­pravilnih oblik z masažnimi ležišči in whir­lpoolom (122 m²), ter notranji terapevtski bazen (8x11 m; 32–36° C).

Zimska Termalna riviera: več kot 2300 m² termalnih vodnih površin; pokriti in odprti bazeni (31–32° C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogani, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, vulkanska gora z izbruhi lave in gorečim mestom, whirlpooli; solarij, ročne masaže; restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje; brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov.

Wellness : Spa & wellness center z bogato in atraktivno vsebino, kot so nega obraza in telesa z bla­tnimi oblogami in morskimi algami, pester izbor masaž (aromasoul masaže, ayurveda …), aromaterapija, manikura in pedikura, ekskluzivni tretmani z uporabo vodne postelje, Hot stone masaža, programi za dve osebi, sodobni solariji, estetska ambulanta, …

Savna park z 8 tematsko različnimi savnami – v sklopu zimske Termalne riviere (z doplačilom): parna turška savna, ekstremna savna (90–110° C), infrardeča savna, finska savna, aquaviva savna z zdravilnimi in pomirjujočimi učinki barv, solna savna, savna z morsko soljo, kristalna savna z učinki negativnih ionov, ki sproščajo, pomirjajo in osvežujejo, indijska savna, 2 solarija, 4 bazenčki, nudistična terasa.

Sobe

DS2: dvoposteljna soba v starem delu hotela, 18–22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon

DS2-3B: dvoposteljna soba v novem delu hotela, 24 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon

Prijava: 14–18h ( javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Fitnes, bowling, notranja športna igrišča (badminton, tenis …), golf simulator, golf na Mokricah, 6 zunanjih peščenih teniških in 1 notranje pokrito igrišče z umetno podlago. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 14 €/dan, kopalni plašč 4,30 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: zimska Termalna riviera je odprta vse dni v letu, poletna Termalna riviera je odprta pribl. od konca aprila do predvidoma sredine oktobra. Psi niso dovoljeni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net