Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Čatež 3* 2018

 

 

Top lokacija   Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Gostje priporočajo   Družinam prijazno  odlična storitev 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in v zimski Termalni rivieri

· prost vstop na hotelski bazen

· 1 x dnevno vstop v zimsko Termalno riviero

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel leži v središču Term Čatež, v kraju Čatež ob Savi. S hodnikom je povezan z zimsko Termalno Riviero, kjer poletje traja vseh 365 dni v letu.

Terme Čatež skupaj s hotelom Čatež predstavljajo pravi kraj za preživljanje čudovitih družinskih počitnic. Že slišite otroški smeh iz Termalne riviere? Zagotovo se zabavajo v vodnem raju, ki se razprostira na  kar 2300 m² in ponuja čisti užitek ali uživajo ob vragolijah škrata Čateža oz. animacijske skupine. Naj doživijo čarobni svet gusarjev na ladji in poskusijo najti zaklad. Zaplavajte skozi prehod v zunanji ogrevan bazen ali pa se vanj spustite kar po toboganu s svetlobnimi učinki. Če vam ne bo za hojo do riviere, lahko obiščete tudi hotelska bazena z whirlpooloma.

Ko se temperature nekoliko povzdignejo in vas pozdravijo topli žarki, pa brž v poletno Termalno riviero. Si predstavljate 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin? Ne? Potem pa sem zagotovo morate priti. Vodne zabave s številnimi tobogani, počasno reka, bazen z valovi, otroški vodni park … ni in ni konca. Tako zanimivo bo, da za raziskovanje okolice skoraj ne bo časa.

50 sob brez balkona se nahaja v starem delu hotela, 109 sob z balkonom pa v novem delu hotela. Opremljene so s sat. TV, brezplačnim WiFi-jem in minibarom. Sobe z balkonom so klimatizirane, družine pa se lahko nastanijo tudi v prostornih hotelskih suitah.

V hotelski samopostrežni restavraciji lahko svoje brbončice razveselite z bogato ponudbo okusne hrane. S predhodno najavo vam pripravijo tudi dietno hrano.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net