Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Terme 4* 2018

 

 

Brezplačen WiFi   Brezplačno parkiranje   Družinam prijazno 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v zimski Termalni rivieri

· prost vstop v hotelski bazen ter v hotelske savne

· 2 x dnevno vstop v zimsko Termalno riviero

· brezplačna uporaba kopalnega plašča

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Terme leži na mirni legi v Termah Čatež, v kraju Čatež ob Savi, 4 km od Brežic.

Po razgibanih kolesarskih poteh na desnem bregu reke Save, ob okoliških vinogradih in ob igranju golfa na Gradu Mokrice bodo vaše počitnice zagotovo polne doživetij. Sprostitev vas čaka v hotelskem bazenskem kompleksu, savni ali v Centru zdravja in lepote, kjer se pustite razvajati v edinstvenih rimsko-irskih kopelih. S pestro ponudbo navihanega škrata Čateža ne bo dolgčas niti vašim malčkom. V naselju je tudi Igralni salon Casino Lido.

Da je tukaj veselje in smeh na obrazu otrok lahko kar 365 dni v letu, je kriva tako zimska Termalna riviera, do katere je 300 m, kot tudi poletna Termalna riviera. V vročem poletju bo ohladitev v kar 10 bazenih še kako prišla prav. Da ne govorimo o veselju ljubiteljev toboganov … Ko se bodo temperature spustile, pa vas medse vabijo notranji bazeni s škratom in animatorji. Otroci bodo zagotovo izbrali divjo reko, se podali na zabavo na gusarsko ladjo, vi pa se lahko medtem razstrupite telo v savni ali se prepustite tajski masaži. Ujemite val na progi za deskanje ali se za piko na i spustite po toboganu s svetlobnimi učinki.

V hotelu Terme je 226 lično opremljenih sob v odtenkih prijetne bež barve. V sobah je klimatska naprava, LCD TV, minibar, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

V hotelski samopostrežni restavraciji boste povsem uživali ob kulinaričnih specialitetah; s predhodno najavo možnost dietne prehrane.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net