Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Terme 4* 2016-2017

 

 

Hotel Terme 4* 

Zaradi lege v mirnejšem predelu term ga priporočamo vsem, ki si želite oddih ob izbrani wellness ponudbi in v termalnih vodnih užitkih v hotelskem bazenu. Na voljo so vam v letu 2011 prenovljene in nove sobe ter apartmaji. V sklopu hotela se nahaja Center zdravja in lepote, kjer se pustite razvajati v edinstvenih rimsko-irskih kopelih.

Lega : Mirna lega, za goste, ki želijo več udobja in užitkov v kopa­nju, savnanju, masažah, v irsko-rimskih kopelih, enem najbolj zaželenih sprostitvenih programov, ki jih ponujajo v hotelu Terme.

Ponudba : Dvigalo, restavracija, à la carte restavracija MM, velika terasa, aperitivni bar, skupni prostori, poslovni center s konferenčno dvorano in seminarskimi sobami, internetni kotiček, brezžični internet, trgovina s spominki in časopisi. Hotelsko parkirišče; psi niso dovoljeni.

Sobe : 212 prenovljenih udobnih sob; telefon, prha ali kad/WC, sušilnik za lase, sat. in pay TV, minibar, brezžični internet, minibar, sef, delno balkon; v sobah z balkonom kopalni plašči.

Hrana : Samopostrežna zajtrk in večerja.

Bazeni : Hotelski notranji in zunanji bazen s termalno vodo, vodna masažna ležišča, masažni bazen in podvodne kopeli. Zimska Termalna Riviera: pokriti in odprti bazeni z vodnimi atrakcijami.

Wellness : Finska savna in turška kopel (brez doplačila), rimsko-irske kopeli (z doplačilom), fitnes (brez doplačila), solarij, kozmetični salon, svet ročnih masaž, 10% popusta na wellness storitve v Centru zdravja in lepote hotela Terme.

Sobe

DS2-3B: dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

Prijava: 14–18h ( javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Bowling, notranja športna igrišča (badminton, tenis …), golf simulator, golf na Mokricah, 6 zunanjih peščenih teniških in 1 notranje pokrito igrišče z umetno podlago. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 6 pritličnih sob za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 14 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: zimska Termalna riviera je odprta vse dni v letu, poletna Termalna riviera je odprta pribl. od konca aprila do predvidoma sredine oktobra. Psi niso dovoljeni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net