Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Breza 4* 2016-2017

 

Hotel Breza 4*

Hotel Breza je primeren za hiter skok iz vsakdana za posameznike, pare in za družine. Odlična ponudba hotela je dosegljiva vsakomur, ki želi preživeti nekaj brezskrbnih dni ob sprostitvi v razkošni ponudbi bazenov in savn v Wellness centru Termalija, si zagtoviti bolj kakovosten način življenja s Selfness programi ali se prepustiti spretnim prstom izurjenih maserjev. Prijetne sobe v hotelu Breza bodo poskrbele za udobno bivanje, lenobne večere pa si lahko po želji popestrite z bogato animacijsko ponudbo ali razvajanjem vrhunskem Wellnessu Orhidelia.

Lega : v Termah Olimia, v neposredni bližini Podčetrtka in Olimja, znanega po pestri kulturni in naravni dediščini (minoritski samostan in baročna cerkev, čokoladnica, številne domačije …).

Ponudba : Popolnoma prenovljen hotel; restavracija, aperitivni bar, frizer, klubski prostor za seminarje in druga srečanja, prodajalna časopisov in spominkov, brezžičen internet 1 uro brezplačno, sicer z doplačilom ali kodo z računa, Center zdravja Olimia, hotelski bazen.

S podzemnim hodnikom je hotel povezan z bazeni Wellness centra Termalija, z Wellness hotelom Sotelia, Wellnessom Orhidelia in Aparthotelom Rosa.

Hrana : Samopostrežni zajtrk in večerja.

Bazeni : Bazeni Termalija na 2000 m² vo­dnih površin: temperatura vode od 28–36° C, whirlpooli, slap, vodni tok, podvodne masaže, otroški bazen, barvita počivališča, samopostrežna restavracija, mini kotiček za najmlajše, aqua bar v vodi, solarij, fitnes; hotelski bazen.

Wellness :Spa&Beauty center: na 400 m² z edinstve­nimi storitvami – hamam, kopel v čokoladi, tajske masaže, masaža Olimia.

Največji savna svet v Sloveniji: na 1550 m², z 10 različnimi savnami v dveh nadstro­pjih, japonski in zeleni vrt, zunanji in notranji whirlpool, dve nudistični terasi in Kneipp bar; pestra ponudba savna programov: program z ledom, program z brezovimi vejami, program s himalajsko soljo in kleopatrin program.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, pribl. 18 m²; klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, telefon, minibar, brezplačen WiFi, sušilnik za lase, sef, nekatere z balkonom, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, telefon, minibar, brezplačen WiFi, sušilnik za lase, sef

Prijava: po 14h, odjava: do 11h.

Prednosti: fitnes, telovadba za dobro jutro, vodna aerobika, odbojka, mali nogomet, košarka. Bogat dnevni animacijski program. Možnost menjave večerje za kosilo. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 10 sob za invalide. Otroška posteljica na povpraševanje ob rezervaciji, brez doplačila.

Z doplačilom: garaža 4 €/dan.

Omejitve: termalni park Aqualuna je odprt v poletnih mesecih. Psi niso dovoljeni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net