Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Vita 4* 2016-2017

 

 Hotel Vita 4*   

Sodobno zdravilišče s 600-letno tradicijo leži sredi zdraviliškega parka s starimi kostanji. Tu je tudi športni park, sicer pa je Dobrna odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje in izlete v bližjo okolico. Vita je najmlajši hotel v sklopu Term Dobrna. Lagodno bivanje za tiste, ki imajo radi vse pod eno streho.

Lega : Sodob­no zdravilišče s 600-letno tradicijo leži sredi zdraviliškega parka s starimi kostanji. Tu je tudi športni park, sicer pa je Dobrna odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje in izlete v bližjo okolico.

Ponudba : Osrednja recepcija, kavarna, restavracija, à la carte restavracija; seminarski prostori, prostori za razne dogodke, poroke.

Zdra­vstveni in terapevtski center: indikacije – ginekološka obolenja, urološka obolenja, artritis, degenerativni izven-sklepni revmatizem, okvare in obolenja gibalnega sistema, nevrološke bolezni, zdravljenje prekrvavavitvenih motenj, borelioza, osteoporoza, prekomerna telesna teža, posledice stresnih stanj. NOVO: Center za preventivo in zdravljenje urinske incontinence, managerski pregledi; naravne terapije, FengShui, Gong, WuWei.

Hrana : Samopostrežna zajtrk in večerja (polni penzion z doplačilom; možnost menjave večerje za kosilo).

Bazeni : Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32° C, 12x18 m), whirlpool (35° C), otroški bazen (32° C, 3x4 m).

Wellness : Masažno–lepotni center in salon za nego las Hiša na travniku (z doplačilom): posebni programi za lepoto obraza in telesa, oblikovanje telesa, različne vrste masaž (švedska, čokoladna masaža – tudi v dvoje, tajska, indijska, ayurveda masaže, aromaterapija), nega obraza, programi redukcije telesne teže, odprava celulita, globinsko čiščenje tkiv, nekirurški lifting, obloge za telo in obraz, manikura, pedikura, trajno odstranjevanje dlak, solarij in vrsta ostalih storitev; kavitacija – učinkovita metoda za odstranjevanje maščobe in celulita.

Dežela savn (z doplačilom): s 500 m² površin vabi v kompleks razno­vrstnih savn: finske in parne savne, savna z infrardečim virom pregrevanja, sibirska suha savna na prostem, ledena soba, Kneippova pot, Kneippove kadičke, hladni bazen, topli bazen z masažnimi šobami, Kneippove prhe presenečenja, stolp za vdihavanje svežega zraka, FKK terasa, vitaminski bar ter dodatki za sprostitev in udobje; pro­grami z medom in soljo; ob ponedeljkih Dežela savn samo za ženske.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča

SU2-4: suita, 35 m²; spalnica s francoskim ležiščem (š=140) in dnevna soba s kavčem (raztegljiv dvosed), kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef

ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef

Prijava: 13–24h, odjava: 7–10h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palic za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika in hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela vsak petek in soboto. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 3 sobe za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; možnost dietnega obroka 7 €/dan (predhodna najava); športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net