Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Vesna 3* 2016-2017

 

 Hotel Vesna 4* 

Slikovita narava, blago srednjegorsko podnebje,žvrgolenje ptic, nežen šepet dreves in žuborenje potoka predstavljajo idealno okolje za zdravljenje dihal, lažjih oblik kroničnih bolezni srca in ožilja ter premagovanje stresa. Sodoben hotel z lepo urejenimi sobami, vrhunske medicinske storitve, okusna hrana, ugodne cene … vse to daje termam poseben šarm in zato se jih splača obiskati.

Lega:Terme ležijo 10 km od Velenja, v mirnem zelenem okolju.

Ponudba : Restavracija, aperitivni bar, kavarna, prodajalna časopisov in spominkov, seminarska dvorana; notranji termalni bazeni povezani z zunanjim, ter vodni park Zora, savne (infra, turška, finska); telovadnica; jutranja gimnastika v bazenu in v telovadnici; animacija. 

Hrana : Samopostrežni zajtrk in večerja.

Bazeni : V vseh bazenih je termalna voda, primerna predvsem za revmatike, hrbtenična obolenja, post-operativna stanja gibal ter lažja srčna obolenja. Hotelski del bazenov in Vodni park Zora skupaj predstavljata približno 1800 m² vodnih površin, z vodnimi atrakcijami (topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, whirlpooli, rimske kopeli …). Temperatura vode je različna po bazenih, od 29°C v notranjem plavalnem pol-olimpijskem bazenu, do 36°C v whirlpoolih. Vhod v bazene je omogočen tudi direktno iz hotela.

Wellness : Wellness center Zala: oaza užitkov, miru in sprostitve na 4700 m², povezano s hotelom s pokritim hodnikom; masaže, nege telesa, savne, fitnes, whirlpooli, medico wellness (skupinska terapija), VIP zasebni wellness, kozmetične storitve, prostor za seminarje, čajnica in à la carte restavracija Luna.  

VIP zasebni wellness je zasebni prostor z jacuzzijem, finsko savno, parno kopeljo, počivališčem in minibarom. V minibaru je mala penina, dve mineralni vodi, oreški, suho in sveže sadje. Prostor je namenjen za največ 6 oseb, lahko se kombinira tudi z romantično večerjo v restavraciji Luna v najvišjem nadstropju wellness centra.

Medico wellness je skupinska terapija. Program traja tri ure. Primeren je za skupine in je sestavljen iz šestih terapij, ki trajajo vsaka po 20 minut. Terapije so naslednje: kromoterapija, piling, terapija z zdravilnim blatom, z medom, terapija v whirlpoolu in terapija za dvig imunskega sistema. Goste se razdeli v skupine, ki potem po terapijah krožijo. Pri terapijah pomagajo usposobljeni terapevti.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, minibar (v večini sob), LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča

DS2-3B: dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, minibar (v večini sob), LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča

DS2-3B – novi del: dvoposteljna soba v novejšem delu, 27 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v DS2-3, DS2-3B ali DS2-3B – novi del (single use)

Prijava: 13–23h ( javiti pozen prihod), odjava: 7–10h.

Prednost: možnost menjave večerje za kosilo. Na voljo so številne športne aktivnosti: vodna aerobika, jutranja telovadba, sprehodi in pohodi v bližnjo okolico, izleti, vodena nordijska hoja … Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 4 sobe za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 2 €/dan; kopalni plašč 3 €/dan; garaža 5 €/dan; nekatere športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Vodni park Zora je odprt v poletnih mesecih.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net