Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Livada Prestige 5* 2016-2017

 

Opis

Na severovzhodu Slovenije, 8 km iz Murske Sobote, leži v osrčju Term 3000 prestižni hotel, obdan s prostranimi prekmurskimi ravnicami, ki vabijo k igri golfa.

Okolje hotela Livada Prestige nudi predvsem mir, počitek ob tajskih masažah in kopanje v zdravilni termalni vodi kar v hotelskem kopališču ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Dopust lahko zaokrožite s potepanjem; privoščite si ogled lončarske obrti ali pa se zapeljite do mlina na Muri in Otoka ljubezni, kjer se morate okrepčati z büjraško malico. Lastno hotelsko kopališče obsega notranji bazen, izplavalni zunanji bazen, notranji otroški bazen ter bazen s »črno« izvirsko vodo. Tukaj je še svet savn. Otroci se bodo razveselili kopanja v bazenskem kompleksu Term 3000, ki vas bo navdušil s 3127 m² (6 notranjimi in 6 zunanjimi bazeni ter ločenim otroškim bazenom). Divja reka, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, žvrkljajoče kopeli, tobogani. Za najbolj pogumne pa sta tukaj Aqualoop in tobogan Kamikaza s prostim padom.

Hotel ima skupaj 122 prostornih klimatiziranih sob, ki imajo minibar, LCD TV, vse imajo tudi balkon in brezplačen WiFi. V nekaterih sobah vas čaka še posebno presenečenje, privoščite si lahko kar kopel z znano »črno« termo-mineralno vodo, nekatere pa imajo dodatno tudi masažno prho.

V hotelski restavraciji bodo pripravljeni samopostrežni obroki; poleg tradicionalnih slovenskih jedi, specialitet iz prekmurske regije in mednarodnih dobrot je na voljo širok izbor domačih in tujih vin.

Sobe

DS2-3: prestige: dvoposteljna soba, 33 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

ES1: enoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

Prijava: po 14h ( javiti pozno prijavo), odjava: do 11h.

Prednosti: v času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki). Za golfiste so urejeni klubski prostor, golfska trgovina in potrebni spremljevalni prostori. Najem koles, 4 teniška igrišča. Hotel delno prilagojen invalidom.

Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan; garaža 5 €/dan; športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel nima prilagojenih sob za invalide.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net