Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Hotel Ajda 4* 2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela in v sobah

· prost vstop v hotelski bazen

· prost vstop v bazenski kompleks Term 3000

· brezplačna uporaba ležalnikov v hotelskem kopališču

· prost vstop v hotelsko savno in fitnes

· brezplačna uporaba kopalnega plašča

· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda v hotelskem bazenu

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Na skrajnem severovzhodu Slovenije v osrčju Term 3000 v Moravskih Toplicah leži hotel Ajda, ki je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Termal ter z wellness centrom Thermalium. Ob hotelu je igrišče za golf z 18 luknjami. Čaka vas zabaven družinski oddih. Najmlajši se bodo zabavali ob vragolijah maskote Štrka Vikija, se preizkusili na štrkastičnem poligonu in uživali na velikih napihljivih igralih. Nekoliko starejši otroci se bodo razveselili adrenalinskih trampolinov in številnih vodnih atrakcijah, ki jih nudijo v hotelu Ajda na 817 m² in v bazenskem doživljajskem kompleksu Term 3000 na kar 3127 m².

Hotelsko pokrito kopališče ima notranji in zunanji rekreacijski bazen, notranji in zunanji bazen s »črno« izvirsko vodo, whirlpoole in otroški bazen. Na voljo so tudi savne in fitnes. Več vodnih površin najdete v bazenskem kompleksu Term 3000, kjer vas čaka 6 notranjih bazenov v dveh nivojih in 6 zunanjih bazenov, za otroke pa ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.

V hotelu je 157 klimatiziranih sob, kjer je na razpolago še brezplačen WiFi, LCD TV, minibar, večina sob ima tudi balkon.

V hotelski samopostrežni restavraciji bodo na svoj račun prišle brbončice, saj jih boste lahko razvajali z mednarodnimi in značilnimi prekmurskimi jedmi ter z bogatim izborom vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.

Sobe

EC2: €conomy soba, 15,5 m²; manjša soba za največ dve osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=150 cm); kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

DS2-3: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

ES1: enoposteljna soba, 15,5 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

Prijava: po 14h ( javiti pozen prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: v času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki). Udeležite se lahko jutranje vadbe, 2 krat dnevno se lahko brezplačno pridružite uram vodne aerobike. Najem koles, 4 teniška igrišča, golf. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, garaža 5 €/dan; športne aktivnosti. Omejitve: psi niso dovoljeni.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net