Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Terme Ptuj Bungalovi 3*2016-2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v GH Primus

· 2 x dnevno prost vstop na bazene, v savne in fitnes Termalnega Parka Terme Ptuj

· brezplačno parkirišče pred hiškami

Opis

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu. Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na zadnjem obronku Slovenskih goric in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture. Potem, ko boste dodobra raziskali čarobno staro mesto ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 4 bazene, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne in wellness Grand Hotela Primus.

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV.

Samopostrežni zajtrk in večerja (izbor štirih menijev) sta v centralni restavraciji Zila, ki je oddaljena 100 m.

Sobe

DS2-3: dvoposteljna soba, 24,5–26,6 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebo v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef

Prijava: po 14h ( javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan, garaža 5 €/dan. Omejitve: zunanje kopališče je odprto v poletnih mesecih. Bungalovi niso prilagojeni invalidom. Gostom je na voljo recepcija GH Primus. Obroki so gostom na voljo v restavracija Zila v sklopu Termalne riviere.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net