Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Tuhelj - hotel Well 4* 2016-2017

 

Hotel Well 4*

Terme Tuhelj – kjer naravno in nedotaknjeno okolje omogoča pobeg iz vsakdanjika. Vodni planet je bazenski kompleks, kjer obljubljajo drugačne dimenzije sprostitve in užitka. Največji Svet savn in SPAeVITA center ponujata gostom uživanje v številnih tretmajih nega in lepote, kot tudi programe prebujanja čutov ter sprostitve telesa in duha.

Lega : Samo 90 km iz Maribora in 145 km iz Ljubljane se na Hrvaškem nahajajo Terme Tuhelj, kjer naravno in nedotaknjeno okolje omogoča pobeg iz vsakdanjika; vodne atrakcije, savna center in beauty center pa ponujajo drugačne dimenzije sprostitve in užitka.

Ponudba : Skupna kapaciteta hotela Well **** je 264 sob, od katerih bi še posebej izpostavili 12 apartmajev, ki s svojo opremljenostjo gostom nudijo dodatno udobje. Od skupno 6 objektov ima hotel 126 novih ter 138 prenovljenih sob, ki gostom nudijo poseben čar in eleganco pomešano s pestro paleto barv. Hotel ponuja še vrsto dodatnih storitev, ki gostom omogočajo nemoteno uživanje, zabavo in sprostitev od vsakodnevnega stresa. Wellness ponudba – največji Svet savn in SPAeVITA center ponujata gostom uživanje v številnih tretmajih nege in lepote, kot tudi programe prebujanja čutov ter sprostitve telesa in duha. Notranje in zunanje kopališče Vodni planet je idealen kraj za zabavo in rekreacije. Fitnes center, športna dvorana, adrenalinski park s športnimi igrišči in tekaška steza so vsebine, ki gostom omogočajo, da ostanejo v formi, hkrati pa jim omogočajo rekreacijo, zabavo in bivanje v naravi. V hotelu je več gostinskih objektov s široko paleto ponudbe hrane in pijač, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne gurmane. Restavracija Lati - à la carte restavracija, Dvorec Mihanović, Element bar z mehiško kuhinjo in pizzami, Terra lounge bar s ponudbo sladic, sladoleda, lahkih obrokov in osvežilnih pijač ter Infinity bar z atrijem in edinstvenim wellness barom v največjem Svetu savn.

Bazeni : Vodni planet: kombinacija notranjih in zunanjih bazenov; notranji bazen za sproščanje z jacuzzi masažami, vodnimi slapovi in gejzirji, 25 m plavalni bazen otroški in terapevtski bazen.

Wellness : Savna svet: ponuja sprostitev v 4 finskih, 3 parnih savnah, lapidarium, jacuzzi, hladni bazen, Kneipp pot, številne prostore za sprostitev, eno tudi z vodnimi posteljami in z visečimi stoli.

Center za nego in lepoto telesa SpaeVITA: bogata ponudba masaž (čokoladna, havajska, ayurveda …) in programi za sprostitev duha in nego telesa, solarij ter sodobni fitnes center.

Šport : Šport brez doplačila: zunanja športna igrišča so: nogometno igrišče, igrišče za mali nogomet, tenis igrišča, odbojka na travi, mini golf, kegljanje, otroško igrišče, adrenalinski park, tekaška steza, medtem ko so notranja športna igrišča večnamenska dvorana s PVC podlago, fitness center in plavalni bazen. Šport z doplačilom: adrenalinski park.

Sobe

DS2-3 classic: dvoposteljna soba v prenovljenem delu hotela, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, minibar, možnost dodatnega ležišča

DS2-3B premium: dvoposteljna soba v novem delu hotela, 23–26 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča

ES1 classic: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, minibar

ES1 premium: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, sef, balkon

Prijava: po 14h, odjava: 7 do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Možen najem otroške posteljice (doplačilo). Otroške delavnice in animacijski program. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide. Z doplačilom: manjši psi 13 €/dan (le v določenih Classic sobah), vstop v Svet savn 12 €; garaža 10 €/dan.

Omejitve: Vodni planet Term Tuhelj in Termalni Park Aqualuna sta odprta v poletnih mesecih.

 

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net