Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Kranjska Gora - Ramada hotel & suites 4* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih

· prost vstop v vodni park Aqua Larix

· prost vstop v Sprostitveni center Kompas in v Svet vode Špik

· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Opis

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora se nahaja v centru Kranjske Gore, kar je odlično izhodišče tako za sprehod po mestecu kot za pohod v hribe. V zimskem času pa bodo na svoj račun prišli smučarji, saj je hotel oddaljen dobrih 50 m od sedežnice Kekec. Hotelski kompleks je primeren za umirjen dopust in goste, ki si želijo veliko udobja. Naravne danosti in športna infrastruktura so idealna enačba za aktivne počitnice skozi vse leto. V počitniškem času animatorji poskrbijo za dobro voljo najmlajših, bodisi v tem oziroma v sosednjih hotelih ali na prostem. Privoščite si jutranjo kavico v Kavarni London in obiščite picerijo Napoli, kjer bo zadišalo po okusnih italijanskih specialitetah. Če vam ni do športnih aktivnosti ali pohajkovanja po Vitrancu, si privoščite kopanje v toplem vodnem parku Aqua Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora ali se pogrejte v eni izmed savn v Svetu savn. Na voljo sta vam tudi Svet vode in savn Špik ter Sprostitveni center hotela Kompas. Ob tej bogati ponudbi boste zagotovo našli storitev po lastni meri. Skupno jih je v hotelu 110 sob; na voljo so prostornejše družinske sobe in posebne antiseptične sobe za alergijsko občutljive goste. Prijetne sobe so opremljene z LCD TV, minibarom, kuhalnikom za kavo/čaj, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Kulinaričnih dobrot, ki jih pripravijo kuharski mojstri, boste deležni v samopostrežni hotelski restavraciji. Vsako jutro vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk, večerja pa bo bodisi postrežena bodisi samopostrežna. S predhodno najavo vam pripravijo zdravo in uravnoteženo dietno hrano.

DR2-4: družinska soba, 24 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, sef, minibar, kuhalnik za kavo/čaj, možnost dodatnega ležišča za 2 otroka v dnevnem prostoru, večinoma z balkonom

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, sef, minibar

Prijava: 14–20h ( javiti pozni prihod), odjava: 7–11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Gostje imajo 30 % popusta na uporabo savn v Aqua Larix, Sprostitvenem centru Kompas in v Svetu savn Špik. Gostje imajo prost vstop v Svet vode Špik. Prost vstop tudi v kazino. Popust pri nakupu smučarskih vozovnic. Hotel je prilagojen invalidom; na voljo sta 2 sobi za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 6 €/dan, kopalni plašč 5 €/dan, brisače za bazen 1,5 €/ dan (na bazenu); garažna hiša 8 €/dan.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net