Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Bovec - hotel Mangart 3* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah

· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Sodoben hotel Mangart se nahaja v zelenem okolju na obrobju Bovca, 500 m od centra mesta. Obdaja ga slikovita narava, saj leži v enem najlepših kotičkov naše dežele. Sodobno opremljen hotel je odlična izbira za preživljanje prostega časa tako za družine, kot za posameznike, saj je Bovec raj za vse, ki radi aktivno preživljajo svoje počitnice. Tako pridejo tukaj na svoj račun pohodniki, kolesarji, motoristi in vsi, ki ljubijo adrenalinske podvige. Otroci bodo veseli zunanjega otroškega igrišča. Po aktivnem dnevu pa bo prijala sprostitev v wellness centru s panoramskim pogledom na okolico.

Wellness center v petem nadstropju hotela vas bo navdušil s panoramskim pogledom na okolico. Z doplačilom si privoščite ročne masaže, finsko in infrardečo savno, se sproščajte med brbotanjem mehurčkov v whirpoolu ali poležavajte v sobi za počitek.

Hotel Mangart ima 36 klimatiziranih sob, ki so sodobno opremljene in imajo LCD TV, minibar ter brezplačen WiFi.

V hotelski restavraciji vam pripravijo samopostrežni zajtrk, za večerjo pa lahko izbirate med tremi meniji (en vegetarijanski).

DS2-3: dvoposteljna soba, pribl. 25 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 12 let)

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon

Prijava: po 14–18h ( javiti pozen prihod do 18h), odjava: 7–11h.

Prednosti: na voljo je shramba za športno opremo z zunanjim vhodom. Bogata ponudba za športnike v bližini (lokalni ponudniki): najem koles, rafting, kanyoning, ribolov, jahanje … Gostje hotela imajo številne ugodnosti pri lokalnih športnih agencijah v Bovcu. Možnost kosila v à la carte restavraciji.

Z doplačilom: otroška posteljica 6 €/dan, kopalni plašč 3,5 €; športne aktivnosti. Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel je prilagojen invalidom (dostopi), vendar sobe niso posebej opremljene za invalide.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net