Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Bled - hotel Savica 3* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah

· prost vstop na bazenski kompleks Wellness centra Živa v hotelu Golf

· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Opis

Na vzpetini v središču Bleda, v neposredni bližini hotela Golf (100 m čez parkirišče) in le 250 m od Blejskega jezera, je svoj prostor med vzpetinami našel Hotel Savica. Savica je prvi družinski hotel v Sloveniji, kjer posebno pozornost namenjajo družinam z otroki, zato bodo ti tukaj še posebej uživali. Hotel se vsebinsko navezuje na sosednji hotel Golf, ima pa svojo otroško igralnico in manjše zunanje otroško igrišče. Kot se za družinski hotel spodobi, bo v času počitnic za najmlajše poskrbela maskota Labodek Zaki, ki ima pripravljen bogat animacijski program, skozi katerega se otroci učijo odgovornega odnosa do okolja. In ker skrbi za okolje namenjajo posebno pozornost, se hotel ponaša z okoljskim certifikatom Eko Marjetica. Prav tako so ponosni na naslov Najboljši family hotel v Sloveniji 2012, ki so ga prejeli na Novosadskem turističnem sejmu, ter priznanje Naj tematski hotel 2012, ki so ga prejeli na oddaji Dobro jutro, Slovenija. Za vse vodne radosti bo poskrbel Wellness center Živa v sosednjem hotelu Golf. Tukaj so termalni bazeni v dveh ravneh, povezanih s toboganom, zunanji bazen in seveda otroški bazen. Uživači se predajte Svetu savn in Centru lepote, za popoldansko potešitev lakote pa je tukaj bazenska restavracija Živa. V hotelu je 90 sob in 14 apartmajev s kuhinjsko nišo, na voljo je veliko družinskih sob, ki so opremljene s posluhom za družine z majhnimi otroki. Vse enote so opremljene z LCD TV, minibarom, klimatsko napravo, brezplačnim WiFi-jem, večinoma imajo tudi balkon.

V hotelu Savica je samopostrežna zajtrkovalnica, v hotelu Golf pa je na voljo samopostrežna večerja. Občasno priredijo tematske večerje, uredijo pa tudi dietno hrano po predhodnem naročilu.

DS2: dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

DR2-4B - family: družinska soba, 23 m²; dvoposteljne sobe s pogradom ali dve med seboj povezani sobi; kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon

Prijava: 14–24h (najaviti pozen prihod), odjava: 7–11h.

Prednosti: Popust pri vstopu v savne v Wellness Živa. Prilagoditev otrokom: otroška posteljica brez doplačila, igralnica v vsakem nadstropju, povezane sobe, otroško igrišče in bogat animacijski program v času počitnic. Peščeno teniško igrišče, najem koles, golf igrišče.

Z doplačilom: garaža v trgovskem centru po veljavnem ceniku; športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net