Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Bled - hotel Park 4* 2017

 

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah

· prost vstop na hotelski bazen in v savno

· prost vstop na bazene wellness centra Živa v hotelu Golf

· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Opis

Hotel Park se nahaja v središču Bleda in ponuja neposreden pogled na Blejsko jezero z Julijskim Alpami v ozadju. Hotel se ponaša s certifikatom kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel, zato še posebej privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic. Razgibana okolica ponuja številne možnosti za prijetno preživljanje časa v naravi, odpravite pa se lahko tudi na golf igrišče Bled. Otroci so v času počitnic vabljeni v miniklub z maskoto Labodkom Zakijem v hotel Savica. Ali ste vedeli, da je tukaj doma originalna blejska rezina, sladica, ki slovi daleč naokoli, in da jo je prav šef kuhinje hotela Park naredil že pred več kot 60 leti? Pa da so jih od tedaj spekli že več kot 10 milijonov? Poskusiti originalno sladico je zagotovo nekaj, kar mora storiti vsak ob obisku Bleda.

V tem delu Slovenije niso pozabili niti na relaksacijo - v prijetni naravi se boste počutili pomirjeno, v hotelskem bazenu sproščeno, dodatnih vodnih užitkov pa ste lahko ob doplačilu deležni v Wellness centru Živa v hotelu Golf. Zaplavajte v bazenu z ogrevano vodo, se z otroci spustite po toboganu ali se, medtem ko čofotajo v svojem bazenčku, predajte užitkom whirlpoola ali dodatno ogrejte telo v eni izmed savn. Naj vas v zunanjem bazenu nežno pozdravijo topli žarki sonca, morda na terasi pridobite še lepši ten.

Park je hotel z 217 sobami, vse imajo balkon, klimatsko napravo, LCD TV, brezplačen WiFi in minibar.

V hotelski restavraciji ponujajo samopostrežne obroke, po predhodnem naročilu pa pripravijo tudi dietne obroke. V piceriji Rikli postrežejo s širokim izborom testenin, solat in pic.

DS2-3B: dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava v sobah na stran proti jezeru, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

Prijava: 14–24h ( javiti pozen prihod), odjava: 7–11h.

Prednosti: Popust pri vstopu v savne v Wellness Živa. Bogat animacijski program za otroke v času počitnic v hotelu Savica. Peščeno teniško igrišče, najem koles, golf igrišče. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 1 soba za invalide.

Z doplačilom: garaža v trgovskem centru po veljavnem ceniku; športne aktivnosti.

Omejitve: psi niso dovoljeni. Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net