Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Apartmaji Vas Lipa 3* 2016-2017

 

Apartmaji Vas Lipa 3*

 Vas Lipa leži v osrčju priljubljenih Term Olimia, v gričevnati pokrajini Sotelsko, ob reki Sotli. V bližini sta kraj Podčetrtek in slikovita vasica Olimje z baročno cerkvijo, lepo urejenim gradom, staro lekarno, čokoladnico, farmo jelenov … Olimje je bilo že dvakrat nagrajeno za najlepše urejeno evropsko vasico. V okolici je še veliko drugih zanimivih izletniških točk: grad Podsreda, grad Rogatec, Rogaška Slatina ... Podčetrtek je od Ljubljane oddaljen 116 km, od Maribora pa 54 km.

Apartmaji v Vasi Lipa se nahajajo v neposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja, v umirjenem zelenem okolišu Term Olimia. Apartmaji različnih velikosti vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo in udobnostjo, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenci. V Vasi Lipa se nahaja restavracija, pekarna, trgovinica s spominki, tu so še otroška igrala, najmlajši pa lahko obiščejo tudi igralnico v Wellness hotelu Sotelia.

V naselju je 24 hiš s 136 apartmaji različnih velikosti, vsi so opremljeni z LCD TV, brezplačnim WiFi-jem in imajo kuhinjo. V svetli in prijetni restavraciji hotela Breza se boste okrepčali s samopostrežnimi zajtrki in večerjami.

Apartmaji

ST2-3: studio za 1–3 oseb, 30 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, opremljena kuhinja, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon ali terasa, spalnica, možnost dodatnega ležišča v dnevnem prostoru ali spalnici oz. večjega apartmaja

Prijava: 14–22h, odjava: do 11h.

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Organizirane dejavnosti: vodna aerobika po programu, telovadba za dobro jutro. Apartmaji so prilagojeni invalidom, na voljo 1 apartma za invalide.

Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, psi 15 €/dan.

Omejitve: Termalni park Aqualuna je v zimski sezoni zaprt.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net